duminică, februarie 28, 2021

Nimeni nu scapă de durerile în gât. Cel puțin de două ori pe an putem face roșu în gât. Dacă simțiți durere, usturime și greutate la înghițit, până ajungeți la medic, trebuie luate și câteva măsuri rapide.

Băuturile fierbinți, nu cu cofeină, ajută la calmarea durerii. Cel mai eficient ceai pentru gâtul roșu este miraculosul ceai de mușețel.

 

Usturoiul conține alicină, un compus antibacterian și antiseptic, care ajută în cazul durerilor în gât.

Infuziile sunt calea ideală pentru a scăpa de infecțiile ușoare ale gâtului. Aburul este ca un emolient pentru sistemul respirator și gât.

Gargara cu apă sărată. Acesta este un remediu din bătrâni, care ajută la calmarea durerii în gât, dar calmarea este temporară.

Oțetul de mere vindecă multe afecțiuni. Și roșul în gât poate fi eliminat cu ajutorul oțetului de mere.

Odihna. Orice infecție în stadiu incipient este combătută cu odihnă. Însă oamenii din ziua de azi prea puțin timp mai acordă odihnei, iar infecțiile se extind.

Beți multe lichide. Neapărat între 8 și 10 pahare cu apă zilnic. Puteți suplimenta și cu băuturi din fructe și legume, proaspăt stoarse sau compot. Sucurile din comerț și cele carbogazoase sau alcoolul nu vă vor fi de niciun ajutor.

Măsurile luate rapid vă pot salva de o suferință mai lungă și poate și de medicamentele sintetice, dacă infecția este ușoară și combătută de la primele semne.

Ultimele stiri

Parteneri