Sari la conținut

Cele mai eficiente soluţii naturiste care vă ajută să vă menţineţi bronzul cât mai mult timp

Pentru a vă bucura mai mult timp de bronzul obţinut în zilele de plajă este bine să trataţi pielea cu măşti hrănitoare şi hidratante şi să o ungeţi apoi cu crema care vi se potriveşte.

Cu morcovi
Radeţi doi morcovi, amestecaţi-i cu câteva linguri cu iaurt şi întindeţi amestecul pe pielea ce a început să se descuameze. Lăsaţi 20 de minute, apoi îndepărtaţi cu apă călduţă. Betacarotenul din morcovi va opri decojirea pielii.

Cu avocado
Amestecaţi pulpa unui fruct de avocado cu două linguri cu miere şi ungeţi pielea cu acest amestec, lăsând să lucreze 20 de minute. Clătiţi-vă apoi cu apă călduţă. Vitaminele şi proprietăţile emoliente pe care le are acest fruct vă vor păstra pielea delicată, întârziind procesul de descuamare.

Cu ananas
Zdrobiţi câteva bucăţi de ananas, amestecaţi-le cu două linguri cu miere şi cu seminţe de struguri uşor zdrobite, amestecând totul bine şi ungeţi apoi pielea, lăsând să acţioneze 20 de minute. Apoi clătiţi cu apă caldă şi daţi-vă cu crema de corp potrivită. În scurt timp veţi observa efecte minunate.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel