marți, decembrie 6, 2022

Sfinții Mihail și Gavril 2022 se sărbătoresc pe data 8 noiembrie. Iată cele mai frumoase mesaje, SMS-uri și felicitări pentru Mihail, Mihaela, Gavril, Gabriel, Gabriela!

Sfinții Mihail și Gavril 2022. Cei care poartă numele de Mihail, Gavril, Mihai, Mihaela, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Gabiță, Gavriil, Gavrilă sau alte derivate își serbează onomastica pe 8 noiembrie. Cu această ocazie, putem transmite cele mai frumoase gânduri celor dragi care poarta numele acestor sfinți.

Te-ar mai interesa: Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 decembrie. L...

Mai mult de 1,3 milioane de români își serbează onomastica pe 8 noiembrie, de ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil. Cele mai multe persoane care poartă acest nume sau derivate ale numelor Mihail sau Gavril sunt bărbați (726.294),
cele mai întâlnite nume fiind Mihai (360.872), Gabriel (237.458), Mihail (54.158), Mihaiță (27.197) și Gavril (22.058).

Mesaje de Sfântul Mihail și Gavriil pentru prieteni

Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta!

De Sf. Mihail şi Gavril, fie ca cei dragi să te înconjoare în căldura sufletelor lor într-o zi magică, iar fericirea să te ia in braţele ei în acest moment special!
O zi frumoasă și o viață plină de bucurii! La mulți ani, Gabriel!

Te-ar mai interesa: Secretul longevității celei mai frumoase bunicuțe ...

Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani, Gabi!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Să trăieşti o mie de ani şi încă o viaţă, să petrecem, să bem până dimineaţă.

Sub tavan de stele, Şi cu bani şi fără bani, Într-un miez frumos de noapte, lumea-ţi spune La mulţi ani!

Te-ar mai interesa: Dana Budeanu, mesaj incendiar pentru ministrul Săn...

Un simplu La mulţi ani plin de nobleţe, acum că m-am debranşat şi gândesc la rece!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.

Căţeluş cu părul creţ, să ai Jeep-ul în coteţ, şi o vilă cu piscină, Cindy Crowford ca vecină, o lopată pentru bani, sănătate, la mulţi ani!

-Dau şi eu un mesaj simpatic şi nu sun pentru că nu am bani, în ziua în care şi soarele se scoală noaptea să îţi ureze La mulţi ani!

Te-ar mai interesa: Trage apa doar după ce pui colacul! Greșeala pe ca...

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Multi Ani!

Fie ca sfintii ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire si împliniri. Să ai o zi minunată!

De ziua numelui tău şi în orice altă zi îţi urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii şi să rămâi cu multe amintiri plăcute. Să ai o zi excelentă!

Te-ar mai interesa: Medic român: Această apă poate duce la cancer...

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La mulţi a

La mulţi ani şi fie ca Sfântul al cărui nume îl porți să te călăuzească mereu!

Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfinţii Mihail şi Gavril cât mai frumoasă!.

Fie ca sfintii ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!

Urări și felicitări frumoase Sfânții Mihail și Gavril

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni.

Îţi doresc o zi cât mai frumoasă! In zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei vă urez multă sănatate si fericire! La mulți ani!

Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine și însorite!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros La Mulți Ani, sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi! Să fii mereu tânăr(ă) și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii nemaiîntâlnite. La mulți ani fericiți.

Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasa mereu! La mulți ani! Fie că ziua de azi să te învăluie de bucurii și să ai parte de liniște alături de cei dragi! La mulți ani!

De Sfântul Mihail și Gavriil, fie ca cei dragi să te înconjoare cu caldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!

De Sfinţii Mihail şi Gavril, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. La mulţi ani!

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La multi ani, Gabriel!

De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire. La mulţi ani!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească măcar jumatate din dorinţele pe care o să ţi le pui!

Dragă Mihai/ Mihaela/ Gavril/ Gabriel/ Gabriela, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Mulți Ani, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îti urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Mihai/ Mihaela/ Gavril Gabriel/ Gabriela!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private