sâmbătă, decembrie 5, 2020
Elena Oceanu

Si femeile au partea lor de vina atunci cand nu se simt satisfacute sexual. Iata cele mai frecvente greseli pe care nu trebuie sa le faci in pat:

Orgasmul este doar treaba lui?
Lasandu-l pe el responsabil de orgasmele tale nu faci decat sa-l plictisesti. Arata-i ce-ti place. Daca nu comunicati, sa nu te miri ca nu ai o viata sexuala de vis.

Te astepti sa-si dea seama ce-ti place dupa sunetele pe care le scoti?
De ce? Nu te-ai deprins cu limbajul articulat? Te-ai ascultat vreodata in timp ce faci sex? Ar fi o idee sa te inregistrezi si apoi sa te asculti si sa vezi ca n-ai intelege o iota din toate gemetele si chitaielile tale.

Nu esti spontana?
S-ar putea sa te socheze urmatoarea veste, dar sexul in afara dormitorului poate fi chiar incitant. Nu te mai smiorcai ca o gaina.

Nu te dezbraci cu lumina aprinsa?
Poate esti timida, dar nu intrece limita! OK, nu vrei cu luminile reflectoarelor atintite asupra ta, dar o veioza mica, mica poti s-o „uiti” aprinsa, ca sa aiba si omul ce vedea.

Dai semne ca ai vrea sex, apoi te razgandesti?
Sunteti in pat, va tachinati, va dezbracati. Apoi te razgandesti. Nu mai vrei sex, ci doar afectiunea lui. Ti se pare OK? Nu mai face pe nevinovata! Recunoaste ca-ti place sa-l aţâţi. Sa nu te miri daca protesteaza si vrea mai mult!

Simulezi orgasme?
Stop! Daca te prefaci, el va crede ca totul e in ordine si n-o sa schimbe nimic. Nu faci decat sa-l indrumi spre o cale gresita.

Parteneri