duminică, iunie 4, 2023

Cu toții avem mai multă sau mai puțină intuiție în anumite situații. Dar aceste semne zodiacale au ceva special.

De multe ori ne-am urmat intuiția și am descoperit că aceasta funcționează ca un fel de alarmă care, de bine, de rău, rareori greșește. Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cele 6 semne zodiacale care se remarcă prin această abilitate.

Nativii din zodia Rac sunt cei cu o intuiţie unică. Sunt atât de intuitivi şi sunt conştienţi de ceea ce urmează să se întâmple. Racii, datorită intuiţiei, pot găsi o limbă comună cu prietenii sau cu colegii. Au o aură specială, dacă ştii să-i vezi. Ei atrag. Sunt un fel de magnet. Când intuiesc ei ceva, sunt în stare să te scuture ca să-ţi dai seama. Racul vrea neapărat să bagi la cap că el a venit să te ajute. Ei primesc şi ceva de sus.

Te-ar mai interesa: O lingură luată zilnic din acest produs poate redu...

Peştii sunt şi ei printre cele mai intuitive zodii. Au şi intuiţie şi inspiraţie. Undeva, în nativii Peşti, intuiţia pleacă mai mult din suflet. Să te fereşti de blestemul unei zodii de Apă.

Scorpionii, una dintre cele mai intuitive zodii. Este fantastic de intuitiv când vine vorba de alţi oameni. E ceva uluitor. Ei nu suportă minciuna. Nu te lasă să-i păcăleşti, pentru că au această intuiţie. Se îndepărtează de oameni falşi. Este şi una dintre zodiile care ar putea să citească gândurile.

Mihai Voropchievici, numerolog

Te-ar mai interesa: Un nou studiu arată care este principala cauză a s...

Cele mai intuitive zodii din horoscop

Fecioara are o intuiţie foarte bună şi un spirit de observaţie fenomenal. Te toacă mărunt când vrea. Ele simt când eşti tensiunat. Şi când te însori cu ea, nu ştii cu cineva te-ai căsătorit. Ştie să păstreze secrete.

Balanţele au ceva aparte. Totul la ele trebuie să fie paritate. Analizează de foarte multe ori. Datorită darurilor sale, Balanţa este conştientă şi de potenţiale pericole din viaţa ei. Are capacitatea de a vedea partea pozitivă din fel şi fel de situaţii. Această zodie poate vede subtilităţi.

Te-ar mai interesa: „Cele mai nesănătoase produse” pe care ar fi bine ...

Gemenii sunt oameni foarte sociabili şi ştiu instinctiv cum pot calma oamenii. Sunt foarte versatili, iar intuiţia îi ajută să se comporte cum trebuie în orice situaţie tensionată. Ştiu unde să se plaseze mereu. Se presupune că primesc mesaje în vise. Au vise premonitorii. Ţin şi minte orice visează.”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Transpirații nocturne: 7 motive pentru care ați pu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private