sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Top 5 zodii cu puteri paranormale. Există zodii care accesează cu ușurință informații, emoții și percepții dincolo de limitele logicii. Pare că pentru acești nativi nu există secrete și, deși nu pot veni cu dovezi palpabile, ei știu întotdeauna care este energia transmisă de cei din jurul lor.

Iată care sunt zodiile cele mai înzestrate cu puteri paranormale.

Top 5 zodii cu puteri paranormale. Pești- Intuiție remarcabilă

Majoritatea Peștilor nu-şi dau seama ce abilităţi remarcabile posedă. Aceşti nativi se bazează mult pe intuiția lor pentru a lua decizii. Spre exemplu, ei pot termina propozițiile altora, chiar și atunci când nu există o legătură puternică între ei şi ceilalţi, și simt întotdeauna când se va întâmpla ceva bun sau rău.

Te-ar mai interesa: Alexandru Rafila: Virozele nu se tratează cu antib...

Peştii sunt plini de compasiune, ceea ce este o calitate extraordinară pentru cineva care poate anticipa întâmplările neplăcute din viaţa unui apropiat. Sunt de un real ajutor pentru cei din jur, pe care-i fac să se simtă înţeleşi şi le oferă atât un umăr pe care să plângă, cât şi un sfat bun.

Rac- Empatici

Abilitățile paranormale ale Racului se prezintă sub formă de emoții. Pot simți durerea sau supărarea unei persoane, chiar şi atunci când această persoană încearcă să-şi ascundă adevăratele trăiri. Când urmează să se întâmple ceva rău cu el sau cu un apropiat, Racul simte acest lucru mai cu seamă la nivelul intestinelor.

Te-ar mai interesa: Cum să scapi de condensul de pe geamuri. Trucuri p...

Racii au multă empatie şi sunt foarte sensibili la vibrațiile cosmice. Ei îi pot ajuta pe cei din jur să facă faţă emoţiilor puternice.

Top 5 zodii cu puteri paranormale. Balanţa- Experiențe de deja vu

Balanța nu crede în paranormal şi, în general, în nimic din ceea ce nu poate fi explicat. Aceşti nativi trăiesc adesea experienţe de deja vu, au amintiri din vieți trecute şi premoniții. Nu recunosc, însă, că au astfel de abilităţi, ci preferă să creadă că doar norocul i-a făcut să ghicească sau să prevadă un anumit lucru.

Te-ar mai interesa: Avertismentul medicilor: acest tip de pește este e...

Din păcate, Balanța este prea leneșă pentru a-și perfecţiona abilitățile psihice, în care, după cum am spus, nu cred deloc.

Scorpion- Citesc gândurile

Dintre toate semnele zodiacale, Scorpionii sunt cei mai abili în a citi gândurile oamenilor. Ştiu să-ţi spună nu doar ce gândeşti, dar şi ce ascunzi. Este ironic pentru că ei înșiși tind să fie foarte secreti și misterioși.

Urăsc mincinoșii și de aceea sunt întotdeauna capabili să adulmece adevărul. Informațiile pe care le adună pe această cale, le folosesc uneori pentru a-i manipula și controla pe ceilalți. În general, nu au încredere în alți oameni pentru că și-au văzut partea întunecată, care poate fi la fel de deranjantă ca și a lor.

Te-ar mai interesa: Flatulența urât mirositoare. Ce indică mirosul gaz...

Top 5 zodii cu puteri paranormale. Gemeni – Comunicare paranormală

Gemenii au abilitatea de a comunica cu spiritele. Aceşti nativi pot primi mesaje din alte sfere. Ei sunt deja celebri pentru intuiția lor puternică.

Pe Gemeni este greu să-i păcăleşti. Adesea, ei îți pot citi gândurile aruncându-ți doar o singură privire.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private