joi, iunie 1, 2023

Cele mai intuitive zodii. Ai observat că există oameni care par să te citească ca pe o carte deschisă? Ei bine, „de vină” este intuiția, iar astrele au fost extrem de generoase cu jumătate dintre nativii celor 12 zodii.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în emisiunea „Adevăruri ascunse”, pe antena3.ro, care sunt cele mai intuitive zodii

Cele mai intuitive zodii: Rac- Sunt un fel de magnet

Sunt cei cu o intuiţie unică. Sunt atât de intuitivi şi sunt conştienţi de ceea ce urmează să se întâmple. Racii, datorită intuiţiei, pot găsi o limbă comună cu prietenii sau cu colegii.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să știi despre cupa menstruală. Poate f...

Au o aură specială, dacă ştii să-i vezi. Ei atrag. Sunt un fel de magnet. Când intuiesc ei ceva, sunt în stare să te scuture ca să-ţi dai seama. Racul vrea neapărat să bagi la cap că el a venit să te ajute. Ei primesc şi ceva de sus.

Peştii- Intuiție și inspirație

Sunt şi ei printre cele mai intuitive zodii. Au şi intuiţie şi inspiraţie. Undeva, în nativii Peşti, intuiţia pleacă mai mult din suflet. Să te fereşti de blestemul unei zodii de Apă.

Cele mai intuitive zodii: Scorpionii- Citesc gândurile

Una dintre cele mai intuitive zodii. Este fantastic de intuitiv când vine vorba de alţi oameni. E ceva uluitor. Ei nu suportă minciuna. Nu te lasă să-i păcăleşti, pentru că au această intuiţie. Se îndepărtează de oameni falşi. Este şi una dintre zodiile care ar putea să citească gândurile.

Te-ar mai interesa: Cum ai devenit părintele de astăzi?: e-book gratui...

Fecioara- Bun spirit de observație

Are o intuiţie foarte bună şi un spirit de observaţie fenomenal. Te toacă mărunt când vrea. Ele simt când eşti tensionat. Şi când te însori cu ea, nu ştii cu cineva te-ai căsătorit. Ştie să păstreze secrete.

Cele mai intuitive zodii: Balanţele- Fini analiști

Au ceva aparte. Totul la ele trebuie să fie paritate. Analizează de foarte multe ori. Datorită darurilor sale, Balanţa este conştientă şi de potenţiale pericole din viaţa ei. Are capacitatea de a vedea partea pozitivă din fel şi fel de situaţii. Această zodie poate vede subtilităţi.

Te-ar mai interesa: Atenție! Prezervativele cu aromă provoacă dependen...

Gemenii- Vise premonitorii

Sunt oameni foarte sociabili şi ştiu instinctiv cum pot calma oamenii. Sunt foarte versatili, iar intuiţia îi ajută să se comporte cum trebuie în orice situaţie tensionată. Ştiu unde să se plaseze mereu. Se presupune că primesc mesaje în vise. Au vise premonitorii. Ţin şi minte orice visează.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private