Categories: Stil de viaţă

Cele mai intuitive zodii. Parcă îți citesc gândurile și iși dau seama imediat dacă sunt mințite

Din cuprinsul articolului

În astrologia occidentală, fiecare semn zodiacal din cadrul horoscopului este amplificat în anumite trăsături de personalitate care îl modelează ca expresii astrale unice în cadrul roții astrale care ne prezintă anul 2024 pe care îl traversăm. Astăzi vă spunem care sunt reprezentările considerate a fi cele mai intuitive.

Capacitatea de intuiție este una dintre cele mai puternice trăsături ale fiecărui semn zodiacal și din acest motiv este nevoie de o mare precizie din partea fiecărui semn zodiacal atunci când vine vorba de canalizarea mesajelor pe care horoscopul și astrologia le derivă despre acest tip de personalitate în noul ciclu astral.

Taur:

Acest semn zodiacal din cadrul astrologiei și horoscopului este una dintre cele mai intuitive reprezentări și care știe cel mai bine să-și contemple senzațiile.

Pești:

Acest semn zodiacal din horoscop și astrologie posedă un dar pentru intuiție care îi permite să anticipeze anumite evenimente în avans.

Capricorn:

Pentru astrologie și horoscop este semnul zodiacal este unul dintre cele mai susceptibile de a-și amplifica intuițiile în acest nou ciclu.

Semnele cu ajutor ceresc

În această etapă a lunii, când mai sunt doar câteva zile până la sfârșitul lui aprilie, astrologia ne oferă o revelație despre forțele energetice ale universului și despre credința în existența îngerilor. În acest sens, ea ne indică cele 4 zodii care vor primi ajutor din partea îngerilor înainte de 30 aprilie.

În funcție de semnul zodiacal sub care v-ați născut, este posibil să vă numărați printre persoanele care vor primi ajutor din partea îngerilor în zilele următoare. Potrivit previziunilor astrologice, vei avea de câștigat în anumite aspecte ale vieții tale și cu ceea ce îți rezervă destinul în ultimele zile ale lunii.

Rac: Ajutorul îngerilor va veni să vă dea forță interioară și încredere în intuiția personală pentru a face față provocărilor care vă așteaptă.

Săgetător: apar provocări care îți vor pune optimismul în cumpănă, iar îngerii vor sosi pentru a-ți oferi o perspectivă pozitivă, astfel încât bucuria ta să nu se stingă.

Capricorn: îngerii te vor ajuta să înțelegi mai bine schimbările care se anunță în mediul tău, astfel încât să te afecteze cât mai puțin.

Vărsător: calmul va fi ajutorul pe care îngerii ți-l vor aduce după unele discuții și decizii puse sub semnul întrebării. Optimismul va începe să domnească după aceea, scrie sursa.

 

Recent Posts

Fostul preot: Dumnezeu creează două suflete… Amândoi vin pe pământ, dar…

Daniel Balaş, fost preot,vorbește despre reîncarnare. Acesta spune că Biblia a fost modificată în anul…

2 ore ago

Ce se întâmplă dacă amâni ora de culcare. „Poți pierde o fază vitală”

Ce se întâmplă dacă amâni ora de culcare. Toată lumea știe că organismul uman are…

2 ore ago

Arsenie Boca: Dumnezeu știe ce face cu fiecare dintre noi

Povestea ceșcuței de ceai – spusă de Părintele Arsenie Boca: „Când simți că ești într-o…

3 ore ago

Examinează-ți cu atenție mâinile: Vei ști dacă ficatul tău este bolnav

Examinează-ți cu atenție mâinile: Vei ști dacă ficatul tău este bolnav! Semnele bolii hepatice grase…

3 ore ago

Înlocuitorul de zahăr care îmbunătățește somnul și memoria

Înlocuitorul de zahăr care îmbunătățește somnul și memoria. Curmalele, căci despre ele vorbesc experții, pot…

4 ore ago

Planta minune care protejează ficatul. Abundă în Vitamina C și complex de Vitamina B

Planta minune care protejarea ficatului. Un stil de viață nesănătos este principalul factor care conduce…

4 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Cancerul hepatic