joi, mai 28, 2020

Două surse zilnice de infecție, dacă nu ești atent: Un cunoscut medic din România atrage atenția populație: iată cât pot fi de periculoase și cum vă puteți apăra de aceste pericole.

În plus, cât este de important să faci o dezinfectare corectă a lucrurilor care se pot transforma în inamicii tăi.

Din seria dezvăluirilor de pe Facebook, medicul Adina Alberts semnalează: ”Țigara și telefonul mobil pot fi două pericole serioase!

Citește și:

Cei care fumează, dacă nu se lasă de fumat în perioada asta, trebuie să știe că manipularea țigaretelor poate duce la infectare cu coronavirus. Mâini murdare și așa mai departe!

Un sfat ar fi, dacă tot nu pot renunța la obicei, să desfacă pachetul de țigări invers, ca să nu atingă cu mâinile filtrul.

O altă sursă de infectare este propriul telefon mobil. Acesta este mereu manipulat, așezat pe diverse suprafețe, dus la ureche, atins cu obrazul.

Citește și:

Sfatul meu este să îl manipulați mereu cu mănușile în mâini, iar când vă scoateți mănușile, înainte de a mai pune mâna pe telefon, dezinfectați-l, fie cu o soluție pe bază de alcool, fie pe bază de apă oxigenată sau clor”, conchide medicul pe pagina sa de Facebook.

Parteneri