Sari la conținut

Selectate din mii de alimente! Sunt cele mai nesănătoase din lume: putrezesc organele de îndată ce le mănânci…

Fast-food
Sursă foto: arhivă doctorulzilei.ro
Alimente periculoase pentru sanatate

Cel mai nesănătoase aliment din lume: putrezește organele de îndată ce îl mănânci… Mii de rețete, mâncăruri populare consumate în multe părți ale lumii… Dintre toate acestea, unele se remarcă în așa fel încât sunt atât de dăunătoare încât pot otrăvi pe oricine le mănâncă. Mai mult, aceste alimente, care intră în bucătăria noastră, sunt printre cele mai dăunătoare alimente din lume.

Alimente nesănătoase: putrezesc organele de îndată ce le mănânci… asociate în mod constant cu boli de inimă, diabet și obezitate

Acele escapade ocazionale, acele gustări pe care le iubim atât de mult, prezintă de fapt mult mai multe riscuri decât crezi. După câteva mușcături simple, poți consuma cantități mari de sodiu, grăsimi și produse procesate.

„Cele mai nesănătoase alimente din lume” care se remarcă printre miile de alimente sunt câteva dintre ele. Iată care sunt…

Alimente fast food
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

BURGERI FAST FOOD

Deși poate suna delicios, conținutul său ridicat de sodiu, saturate și grăsimi trans este mult mai dăunător decât credeți. Fast-food-ul este delicios, dar este considerat unul dintre cele mai nesănătoase tipuri de alimente pe care le puteți mânca. Este asociat în mod constant cu boli de inimă, diabet și obezitate.

Alimente periculoase, contribuie la creșterea riscului de diabet și boli de inimă

MILKSHAKE

Rețetele de milkshake care conțin un nivel ridicat de zahăr adăugat și grăsimi saturate pot suna ca un desert satisfăcător. Cu toate acestea, nu sunt hrănitoare și conțin cantități mari de zahăr.

Sunt satisfăcător de dulci și pot fi desertul perfect într-o zi fierbinte, dar, din păcate, un milkshake nu are nimic hrănitor. Acestea sunt adesea încărcate cu cantități mari de zahăr adăugat, ceea ce poate contribui la creșterea riscului de diabet și boli de inimă.

Produsele cu zahăr
Cel mai bun mod de a începe ziua este cu un mic dejun echilibrat, care conține proteine, fibre și alți nutrienți benefici. Cu toate acestea, cantitatea mare de zahăr și făină consumată înseamnă că nu te vei sătura deloc.

CREMA DE CAFEA

Cremele de cafea pot avea, de asemenea, aditivi sintetici, cum ar fi mono- și digliceride. Deși FDA spune că monogliceridele sunt sigure în cantități mici, multe monogliceride conțin grăsimi trans.

Potrivit Bibliotecii Naționale de Medicină, grăsimile trans pot crește potențial nivelul de colesterol și, de asemenea, pot crește riscul de boli de inimă și diabet.

suc
Sursa foto: Unsplash

Sucuri dietetice

Aproape toate sucurile dietetice populare conțin aspartam, un îndulcitor artificial care a fost dezvoltat inițial pentru a ajuta la pierderea în greutate, dar recent s-a descoperit că are efectul opus.

Creșterea nivelului de glucoză suprasolicita ficatul, determinând ca excesul să se transforme în grăsime, potrivit unui studiu din revista Applied Physiology, Nutrition and Metabolism. Nu numai asta, dar cercetările recente de la PLOS Medicine au descoperit că aspartamul este legat de un risc crescut de cancer.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel