marți, ianuarie 31, 2023

Cele mai norocoase două zodii în 2023. 2023 va fi un an puternic influenţat de intrarea lui Saturn în Peşti. Planeta va trece printr-un reset serios până în 2025. Începând cu data de 7 martie 2023, Saturn își va începe tranzitul prin semnul Peștilor.

Planeta recunoscută pentru teste dure, limite și frustrări va păși în ultimul semn al zodiacului. Acest fenomen aduce lecţii de viaţă pentru majoritatea nativilor zodiacali. Dincolo de provocările finalului de ciclu cu care ne confruntăm cu toţii, unii nativi vor avea însă parte de sprijinul astrelor în mod particular.

Te-ar mai interesa: Privitul la lumânare timp de 10 minute te scapă de...

Cele mai bine aspectate zodii din anul care vine sunt Berbecul și Taurul, spune astrologul Cristina Demetrescu, argumentând că Jupiter, marele benefic, susţine aceste semne prin prezenţa sa.

2023 are nişte aşi în mânecă. În primul rând, cele două planete grele, de generaţie, care ne-au marcat în ultimii doi ani, îşi desfac tensiunea şi ne mai liniştim puţin.

Saturn, care din 2020 ne-a afectat alegerile îşi încheie tranzitul în jur de 7 martie, odată cu ieşirea din Vărsător. Se dă un fel de restart. Saturn, planeta profesor, intră în zodia Peştilor, zodie critică. Vorbim despre o dimensiune critică a experienţelor din următorii trei ani. Lecțiile cu care vine Saturn în Pești nu sunt dintre cele mai simple, a mai avertizat astrologul.

Te-ar mai interesa: Zodii care se vor căsători în 2023. Este anul lor!...

Horoscop 2023 Berbec

Berbecul e într-o ipostază bună a vârstei. Trebuie să își găsească independența. Sunt unii Berbeci care nu se regăsesc în ceea ce fac acum şi au nevoia să se regăsească pe sine. Saturn stă într-o casă bună până în martie anul viitor. Berbecii au un an 2023 norocos și plin de oportunități. Berbecul este programat să fie un om independent.

La 20 de ani înseamnă să se desprindă de familie. La 45 de ani este vorba de schimbarea de job, de gașcă. Adică, renunță la ceva și intră într-o altă zonă de interes. Pe final de an, au zile bune la capitolul sănătate. Cei care pleacă de acasă des, să fie mai atenți la casele lor. Să nu lase lucruri de valoare nesupravegheate. Cei care călătoresc s-ar putea să fie dezamăgiți de resorturile unde au ajuns.

Te-ar mai interesa: Horoscop 31 ianuarie 2023. Astrolog: Trebuie să al...

Horoscop 2023 Taur

Este a doua zodie norocoasă din horoscop. E o zodie financiară și se desprinde de Uranus, care a adus foarte mult imprevizibil, iar Taurul este foarte calculat și trebuie să știe ce are în cămară. Au oportunități de muncă. Taurii sunt așa mai muncitori, mai venusieni, mai comozi. Pot ajunge în poziții de conducere.

Cei care nu știu de ce au probleme de sănătate vor afla ce au, alții închid niște conflicte. Marele benefic va veni din luna mai încolo și pentru Taur. O să fie și mâncare și bani se vor mai potoli și fluctuațiile bancare și ale valutelor. Trebuie să fie atenți la ce se întâmpla acum. E crucea dublă care zăpăcește lucrurile și ne face haotici, dar crează două direcții. Poate să aibă două joburi sau să facă ceva în paralel. Adică să nu-și dea demisia, pentru a nu ajunge în criză, dezvăluie Cristina Demetrescu, la Antena 3

Te-ar mai interesa: Cătălin Scărlătescu, momente cumplite la „America ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private