joi, octombrie 6, 2022

Cele mai pasionale șase zodii. Fiecare are un nivel de pasiune, un grad la care începe ”să fiarbă”. Depinde de mulți factori, și mai cu seamă, de starea de spirit.

Contează și partenerul de viață pe care îl aveți, dar și schimbările hormonale lunare. Nu este de neglijat însă nici moștenirea zodiei în care v-ați născut.

Dacă aveați vreo nemulțumire, acum puteți da vina și pe zodie.

Te-ar mai interesa: Accident vascular cerebral: băutura care dublează ...

Care sunt semnele cele mai încărcate sexual? Unele ajung să fie sălbatice de-a dreptul!

Fecioarele (23 august- 22 septembrie)

Adesea asociați cu nevinovăția și virginitatea, când vor să-și elibereze latura sălbatică, sunt adevărați tigri în pat! Fecioarele fac mult sex, numai că sunt exagerat de discreți. Secretul vostru a fost dezvăluit!

Scorpionii (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii seamănă enorm cu Fecioarele, doar că ei nu sunt timizi. Nu se rușinează să vorbească tot timpul despre sex , iar un scorpion are nevoie de foarte multă atenție sexuală, doresc să își împlinească dorințele și sunt niște amanți foarte pasionali, aproape perfecți.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă cu noi în timpul unui atac de panic...

Vărsătorii (20 ianuarie – 18 februarie)

Un Vărsător este foarte discret când vine vorba de sex. Ei nu simt nevoia să discute subiectul, dar când vă veți trezi în pat cu un Vărsător, să fiți siguri că vă veți simți minunat. Îi place enorm să experimenteze și cu siguranță nu vă va plictisi în pat, dimpotrivă.

Balanțele (23 septembrie – 22 octombrie)

Ele adoră frumusețea și perfecțiunea și caută aceste trăsături și în viața lor sexuală. Balanța vrea să atingă extazul în același timp cu partenerul. Adică, va face tot posibilul să vă satisfacă. Doar arătați-i ce vă doriți. Și fiți siguri că și voi veți afla de îndată ce își dorește o Balanță.

Te-ar mai interesa: 5 semne de depresie pe care nu ar trebui să le ign...

Berbecii (21 martie – 19 aprilie)

Berbecului îi place să preia controlul, dacă vă place ideea, nu veți regreta timpul petrecut cu nativul Berbec. Sunt perverși, la modul frumos, și au o imaginație debordantă. Dacă doriți să încercați lucruri noi, nu ratați șansa cu un Berbec.

Taurii (20 aprilie – 20 mai)

Taurul este adesea un iubit romantic. Dacă vreți să-i scoateți la iveală latura sălbatică, aveți nevoie să stabiliți cu el o conexiune, să fiți înțelegătoare și să vă doriți să faceți dragoste, nu sex. Taurul este un partener hot, dar stabil, și are multe surprize pentru persoana iubită.

Te-ar mai interesa: Boala care răpune zeci de mii de oameni poate fi d...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private