sâmbătă, mai 28, 2022

Rugăciunea este modul nostru de a ne conecta cu Divinitatea. Prin intermediul acesteia putem mulțumi pentru ceea ce avem deja, dar putem să cerem și lucruri de care încă avem nevoie.

Sănătatea este una dintre cele mai frecvente cerințe. Fără aceasta nu putem îndeplini multe lucruri și trebuie să o prețuim cu toată puterea.

Totuși, uneori boala nu ne ocolește și, de aceea, putem rosti câteva rugăciuni pentru vindecare și sănătate.

Te-ar mai interesa: Liviu Dragnea e o poveste uitată! Irina l-a înlocu...

Iată care sunt cele mai puternice rugăciuni care te vor vindeca în mod miraculos de boli și îți vor reda sănătatea.

Rugăciuni pentru vindecarea bolilor

Rugăciune către Iisus Hristos pentru vindecare

„Preaputernice si slavite Doamne, Iisuse Hristoase! Tu, Care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, Care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai primit moarte pe cruce pentru mantuirea noastra! Din adancul inimii Te rog sa primesti smerita mea nevointa si aceasta mica rugaciune a mea pentru cel incercat de boala! Mantuieste-l, Doamne, precum stii, ca un bun si iubitor de oameni, si randuieste Tu toate spre folosul sau. Ca noi neputinciosi suntem si nu il putem ajuta, daca nu ne vei lumina cu harul Tau.

Te-ar mai interesa: Acuzații grave la adresa unui medic cunoscut! Paci...

De e voia Ta, il poti pedepsi precum se cade pentru pacatele sale, tamaduindu-l cu ierburile amare ale durerii, ca un Doctor priceput, precum vei vrea. Dar cazand inaintea Ta, Te rog indura-Te de robul Tau, potoleste-i fierbinteala, alina-i suferinta, ridica-l din patul durerii. Sa ii fie aceasta incercare prin care trece spre indreptarea vietii, spre inceput bun mantuirii si spre iertarea pacatelor. Si daca ii este de folos sa duca mai departe crucea bolii, fie, Doamne, dupa voia Ta, nu dupa voia noastra. Daruieste-i lui rabdare si liniste, alungand de la el toata frica si toata deznadejdea, ca sa nu fie ingenuncheat de durere si sa carteasca sau sa cada in patima maniei. Ajuta-l, Iubitorule de oameni, ca vazand el mila Ta sa cada la picioarele Tale cu lacrimi de pocainta si de multumire, ca sa se invredniceasca sa auda glasul Tau cel sfant: „Iertate iti sunt pacatele!”. Amin, notează crestinortodox.ro.

Te-ar mai interesa: Mit dezmințit: suplimentele de vitamina D nu previ...

Rugaciune catre Maica Domnului pentru vindecare

„Preasfanta, Preacurata si Preaminunata Fecioara si Maica a Domnului nostru Iisus Hristos, Te rugam asculta rugaciunea nevrednicilor robi (numele) si vindeca-ne pe noi, pe cei din familiile noastre si pe toti suferinzii din lumea asta bolnava, de bolile grele, de bolile stiute si nestiute de noi. Fie ca toti crestinii sa Te preamareasca si sa Te preacinsteasca pe Tine, iar noi sa avem tot ajutorul cel bun, sfant si ceresc. Iti multumim Maica Sfanta pentru vindecare, pentru tot ajutorul Tau, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, ca Tu esti scara la Cerul Sfant, pentru rugaciunile noastre si ajutor nemijlocit in cererile noastre cele indreptatite.” Amin!

Te-ar mai interesa: Căștile audio, un pericol? Un studiu dezvăluie cât...

Rugaciune catre Sfantul Ioan Rusul pentru vindecare

„Bucurandu-ma de dumnezeiasca marire la care te-ai inaltat, o, Sfinte Ioane, indraznesc sa alerg la ajutorul tau pentru tamaduire. Stiu, Parinte, ca incercarile vin din randuiala lui Dumnezeu. Stiu ca prin boala trupului sufletul se curateste si ca rabdarea este rasplatita de Dumnezeu. Dar de multe ori norii negri ai deznadejdii imi tulbura mintea si ma departeaza de rugaciune.

De aceea, dar, o, Sfinte, gasesc alinare in cugetarea la vindecarile tale minunate. Tu ai tamaduit multimea de copii, spre bucuria parintilor lor. Tu ai indreptat spatele batranei garbove, tu ai dat sanatate femeii bolnave, spre bucuria copiilor ei. Tu l-ai vindecat pe batranul Atanasie care s-a uns cu untdelemn din candela ta. Tu ai indepartat cheagurile de sange din capul Vasulei si l-ai tamaduit pe doctorul necredincios.

Te-ar mai interesa: Prof. Vlad Ciurea: „Şi creierul se atrofiază...

Stiind grabnica ta mijlocire, te rog, o, Sfinte Ioane, ia viata mea in mainile tale si mijloceste precum stii mantuirea mea. Daca voia Domnului este sa duc cu rabdare crucea bolii, da-mi putere si ajuta-ma sa nu cartesc din cauza neputintelor. Dar daca Bunul Dumnezeu se va milostivi de mine pentru rugaciunile tale, atunci sa ma tamaduiesti fara sovaiala, noule doctor fara-de-arginti, ca vazand aceasta sa-ti multumesc tie si sa-L laud in vecii vecilor pe Doctorul sufletelor si al trupurilor, prin cantarea: Aliluia!”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private