Cele mai ușoare căi pentru LONGEVITATE masculină. Sfaturile cercetătorilor

Cele mai ușoare căi pentru LONGEVITATE masculină. Sfaturile cercetătorilor
Cele mai ușoare căi pentru LONGEVITATE masculină. Sfaturile cercetătorilor

GHID DE FERICIRE PENTRU BĂRBAȚI

Toți suntem preocupați de cheia tinereții fără de bătrânețe și a vieții fără de moarte. Se pare că, în cazul bărbaților, știința a găsit un răspuns.

În Regatul Unit, scrie nypost.com, speranța de viață a bărbaților nu este la fel de mare ca a femeilor. Așa că ei au nevoie de ajutor.

Media de viață a unui bărbat este de 79 de ani, în timp ce a unei femei este de 82.

Medical Daily spune că acest lucru se întâmplă datorită predispoziției genetice. Femeile au doi cromozomi X, ceea ce le susține, dacă intervine vreo mutație genetică. Bărbații nu au această șansă, cu un singur cromozom X.

Stilul de viață are un impact major asupra duratei de viață a unei persoane.

Iată cum poate un bărbat să-și prelungească viața:

Să privească sâni. Se pare că acest lucru le transmite o energie pozitivă. Același lucru se întâmplă și dacă privesc animăluțe drăguțe.

Un studiu publicat în 2012 în Arhivele Medicinii Interne susține că o gândire pozitivă îmbunătățește starea de sănătate a bărbaților. A fost dovedit științific că pacienții bolnavi de inimă care își încep ziua cu gânduri bune și pozitive și-au îmbunătățit starea de sănătate.

Să facă mult sex. Asta vrea să audă orice bărbat, iar acum au și motivație științifică. Sexul mărește speranța de viață. Le dă oamenilor o stare de bine, reduce stresul și predispoziția la îmbolnăviri. În timpul sexului, se secretă serotonină, hormonul fericirii, un antidot al depresiei.

În studiu, a fost dovedit că speranța de viață crește cu 3 – 8 ani la persoanele care au mai multe orgasme.

Să se căsătorească. Bărbații căsătoriți trăiesc mai mult și sunt mai sănătoși.

Să aibă copii. Este un progres natural. Tăticii trăiesc mai mult.

Să fie mai responsabili. Responsabilitatea face minuni, cei implicați în acțiuni caritabile, cei preocupați de latura socială trăiesc mai mult.

Să își iubească trupul. Chiar și o siluetă mai rotunjoară nu ar trebui să fie un motiv de tristețe. În cartea ”Cum îmbătrânesc bărbații” scrie că cei mai ”pufoși” sunt mai puțin predispuși la cancer de prostată și a fost dovedit că își petrec mai mult timp cu copiii.

Autorul Richard G. Bribiescas spune că femeile sunt atrase și de bărbații mai grăsuți.

Important este să se simtă bine în viața lor de familie.

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook