duminică, martie 7, 2021

Un bărbat rezistă în timpul unei partide de amor, conform studiilor, între 5 şi 10 minute. 71% dintre bărbaţi sunt nemulţumiţi de această performanţă şi şi-ar dori să poată rezista mai mult.

Editorii revistei americane Mens Health le propun câteva strategii pentru a rezista mai mult în pat celor nemulţumiţi.

1. Sexerciţii

Exerciţiile de tip Kegel ajută la întărirea muşchilor responsabili cu controlul ejaculării. Dacă te obişnuieşti să controlezi încordarea acelor muşchi ai ocazia să aplici exerciţiile şi în timpul sexului.

2. Gentleman

E important să fii gentleman în faţa unei doamnei sau domnişoare, cu atât mai mult că este vorba de partenera ta. Şi aici nu vorbim despre a o lăsa să intre prima pe uşă. Concentrează-te în timpul partidei de sex ca ea să atingă orgasmul. După acest moment te vei simţi uşurat şi nu vei mai avea presiunea psihologică a faptului că ar putea fi nemulţumită.

3. Poate eşti prea stresat

Un studiu recent arată că 73% dintre bărbaţii care sufereau de ejaculare precoce s-au vindecat sau au înregistrat îmbunătăţiri după ce au luat Prozac. Întreabă-ţi medicul dacă este necesar să faci şi tu un astfel de tratament.

4. Încearcă-ţi norocul şi a doua oară

Dacă totuşi eşti nemulţumit de performanţele pe care le-ai avut într-o primă partidă de sex, nu te da bătut. Cei mai mulţi bărbaţi rezistă mult mai mult la o a doua partidă în aceeaşi seară. Rămâi treaz, dedică suficient timp preludiului şi vei avea surprize plăcute.

5. Las-o pe ea să preia conducerea

Când partenera este cea care stă deasupra, penisul este mai puţin stimulat. Roagă-o să se mişte încet la început şi vei vedea că poţi rezista mult mai mult în această poziţie. În plus, îi faci şi ei plăcerea de a prelua conducerea.

6. Nu te gândi la orgasm

Fie că e vorba despre orgasmul tău sau al ei, important este să nu te gândeşti prea mult la asta. Nu face un scop în sine din orgasm. Cu cât îi dai mai multă atenţie, cu atât se va lăsa aşteptat mai multă vreme.

Ultimele stiri

Parteneri