duminică, iunie 20, 2021

Cântăreața și văduva marelui artist John Lennon a acordat acum câteva zile un interviu jurnaliștilor americani.

Nimeni nu bănuia ”bomba” de presă pe care Yoko Ono avea s-o lanseze: în timp ce era întrebată

despre părerea sa referitoare la candidatura la președinție a lui Hillary Clinton, artista aflată la o expoziție în L&A a șocat spunând că se întâlnea cu fosta prima doamnă a SUA la protestele din anii 70 împotriva războiului din Vietnam și că, mai mult, a cunoscut-o intim, scrie tabu.ro.

Yoko Ono a recunoscut că a avut o aventură amoroasă cu Hillary în acea perioadă și este absolut convinsă că dacă aceasta ar fi devenit președintele SUA, cu siguranță ar fi însemnat o evoluție a drepturilor LGBT și ale femeilor din America.”

Hillary Clinton a fost de mai multe ori bănuită că ar fi

avut relații amoroase cu persoane de același sex, dar nu a recunoscut niciodată, specialiștii politici considerând că această asumare i-ar fi distrus cariera politică.
“Am împărtășit multe dintre aceleași valori despre egalitatea sexuală, luptând împotriva societății autoritare, patriarhale, dominată de bărbați, în care am fost crescute”, a explicat Yoko Ono. “Am avut și o scurtă relație romantică când am locuit cu John în Manhattan și Hillary studia la Yale, dar în cele din urmă am pierdut legătura”, a continuat văduva lui John Lennon.
Conservatorii sunt sceptici vizavi de un eventual succes

al candidaturii lui Clinton la alegerile din 2020, mai ales după ce planează atâtea necunoscute în legătură cu trecutul său.

Ultimele stiri

Parteneri