luni, octombrie 3, 2022

O alimentație sănătoasă și un regim constant de exerciții fizice sunt importante pentru sănătate, dar oamenii de știință cred că secretul tinereții fără bătrânețe constă în câteva lucruri mai puțin cunoscute.

1. O relație strânsă cu mama, spun cercetătorii de la Universitatea Harvard, îți garantează o viață lungă și ferită de boli. Aceștia au descoperit că 91% dintre oamenii apropiați de mamele lor au atins pragul de 40 de ani aproape perfect sănătoși.

Te-ar mai interesa: Medic: Este cel mai prost obicei alimentar. Duce l...

2. Un posterior bine lucrat este cu siguranță sexi, dar profesorii de la Oxford sunt convinși că un posterior ceva mai mare, cel puțin în cazul femeilor, înseamnă un risc scăzut de a face boli de inimă și un metabolism mai rapid.

3. Persoanele religioase sunt de asemenea mai longevive, este concluzia unui studiu realizat în 2006, potrivit căruia oamenii apropiați de Dumnezeu sau altă divinitate trăiesc cu trei ani mai mult decât ceilalți.

4. Mâncatul merelor poate prelungi viața cu până la 10%, cred specialiștii. Aceștia spun că includerea în alimentație a unui măr pe zi, timp de un an, reduce vizibil colesterolul, principalul dușman al sănătății cardiovasculare.

Te-ar mai interesa: Aceste ingrediente sunt otravă pentru organism. Ev...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private