duminică, iunie 13, 2021

Dulciuri care nu-ți atacă silueta, un vis pentru multe femei! Cercetătorii au găsit soluția. Când putem mânca dulciuri, fără să ne îngrășăm. Probabil că toată lumea se ferește de desert, atunci când dorește

să scape de câteva kilograme în plus.

Nu mai este de mult un secret că glucidele îți sabotează orice dietă ai ține. Însă se pare că există un moment al zilei când nu este atât de periculos să mănânci dulce.

Ba dimpotrivă, e chiar bine să mănânci ciocolată la micul dejun!

Oamenii de știință ne-au venit în ajutor, încă o dată. Un studiu efectuat de Universitatea Syracuse, din SUA, a descoperit că micul dejun format din ciocolată poate îmbunătăți memoria și funcțiile cognitive, te ajută să faci față cu brio unei noi zile solicitante și, uimitor, studiile susțin că acest obicei chiar

te poate ajuta la … slăbit!

Dacă îți mănânci desertul de dimineață, organismul va avea întreaga zi la dispoziție să îl digere. Este mult mai bine să mâncați dulcele la micul dejun.

Știm deja că și creierul se hrănește cu glucoză, așadar este bine și pentru minte și pentru corp să nu ne amânăm desertul pentru mai târziu.

Dacă sunteți genul de persoană care mănâncă zilnic dulce, atunci faceți în așa fel încât să îi mutați ora de servire… dimineața. Este mult mai bine decât la oricare altă oră.

În felul acesta vă satisfaceți poftele încă de la prima oră și scăpați de o grijă.

Veți avea timp suficient să ”ardeți” caloriile în plus ingerate din dragoste pentru… prăjituri.

Ultimele stiri

Parteneri