Sari la conținut

Cerere masivă de sânge pur, nevaccinat și sigur. Sângele curat, nevaccinat devine o marfă fierbinte pe bani mulți. Aflați totul despre mișcarea în creștere pentru transfuzii curate

Cerere masivă de sânge pur, nevaccinat și sigur. Sângele curat, nevaccinat devine o marfă fierbinte pe bani mulți. Aflați totul despre mișcarea în creștere pentru transfuzii curate

Sângele persoanelor nevaccinate a devenit mai apreciat ca niciodată. Naturistul elvețian George Della Pietra a început un nou serviciu „SafeBlood Donation (Donare de sânge sigur)„ pentru a oferi sânge curat și nevaccinat pacienților care au nevoie de transfuzii.

Cerere masivă de sânge pur, nevaccinat și sigur. Sângele curat, nevaccinat devine o marfă fierbinte pe bani mulți

Deoarece aprovizionarea generală cu sânge este acum contaminată cu sânge chimic „complet vaccinat”, încărcat cu proteine, cererea de sânge pur este în creștere.

Pietra a văzut asta ca pe o oportunitate grozavă de a oferi sânge curat, care acum este mai solicitat ca niciodată. Numind campania de vaccinare anti-covid în masă a „crima secolului”, Pietra consideră că vaccinurile cu ARN mesager (ARNm) covid „contaminează” sângele și distrug sistemul imunitar.

Dacă o persoană nevaccinată primește o transfuzie de sânge care conține ARNm, proteine ​​pic și orice altceva este conținut în acele flacoane, atunci el sau ea s-ar putea contamina și, de aceea a venit cu ideea serviciului SafeBlood Donation.

Deși mass media îl acuză pe Pietra de pseudoștiință, adevărul rămâne că sângele pur este din ce în ce mai solicitat pentru că nimeni nu vrea lucrurile contaminate.

„Primesc sute de e-mailuri care mă întreabă: „Ai sânge disponibil, pentru că voi avea o intervenție chirurgicală în trei săptămâni””, a spus Pietra, potrivit naturalnews.com

„Vrem să fim o platformă pentru oamenii care doresc să aibă libera alegere a donatorilor de sânge. Fie că ei cred că există o adevărată teorie a conspirației, că Noua Ordine Mondială se întâmplă sau dacă pur și simplu spun „Nu vreau asta”, indiferent de motiv.”

Sângele curat, nevaccinat devine o marfă fierbinte pe bani mulți

Astăzi, a avea sânge curat și nevaccinat este considerat a fi special. Deoarece cei nevaccinati par a fi o minoritate, raritatea relativă a sângelui curat și nevaccinat îi conferă un preț mai mare.

Pe toate rețelele de socializare, așa-numiții „sânge pur” vorbesc despre cum valorează o mulțime de bani sângele nevaccinat. Același lucru este valabil și pentru sperma de la bărbați nevaccinați, despre care unii spun că ar putea deveni „următorul Bitcoin”.

În acest moment, SafeBlood Donation are membri în cel puțin 16 țări în care scopul este de a înființa bănci de sânge care furnizează plasmă nevaccinată pentru membrii lor. Planul este, de asemenea, de a face presiuni pe mai multe spitale și autorități de sănătate pentru a permite „donările direcționate” de sânge nevaccinat în mod specific la centrele tradiționale de donare de sânge.

„Autoritățile medicale permit donațiile direcționate doar în situații specifice în care este necesar din punct de vedere medical, cum ar fi aprovizionarea unui grup de sânge rar, dar refuză cererile tot mai mari de sânge „nevaccinat” din motive etice și medicale”, a informat un institut de presă.

Motivul pentru care SafeBlood Donation se confruntă cu unele dificultăți în acest sens este că sursele „oficiale”, inclusiv Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA), toate insistă că nu există nicio diferență între sângele vaccinat și cel nevaccinat.

Se așteaptă ca sistemul actual să nu se conformeze cu ceea ce SafeBlood Donation și membrii săi încearcă să facă, așa că rezultatul inevitabil al acestui lucru va fi crearea unei infrastructuri complet noi de donare de sânge, unde este permis doar sânge curat.

„Nu am văzut niciodată un astfel de sânge”, spune Pietra despre anomaliile pe care le-a observat la investigarea sângelui complet injectat, ceea ce l-a determinat să înceapă Donarea SafeBlood în primul rând.

„Acesta a fost, ca să fiu sincer, principalul motiv pentru care am început totul, pentru că când am văzut asta, am fost atât de îngrozit.” 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel