Sari la conținut

Cernica: Un mort și doi răniți în urma unui accident

Cernica: Un mort și doi răniți în urma unui accident. Un Matiz a intrat în mai multe persoane aflate pe aleea din curtea Mânăstirii Cernica. 

O mașină a lovit mai multe persoane pe o alee din curtea Mănăstirii Cernica. În urma impactului o persoană a murit, iar alte două sunt rănite, notează Antena 3.

Potrivit aceleiași surse, IPJ Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe aleea din curtea Mănăstirii Cernica un autoturism marca Daewoo Matiz a lovit mai multe persoane.

Polițiștii orașului Pantelimon s-au deplasat la fața locului pentru a constata tragedia. În urma impactului, o persoană a murit, iar alte două sunt rănite și primesc îngrijiri medicale la fața locului.

Șoferul spune că a pierdut controlul mașinii 

Șoferul mașinii a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Bărbatul în vârstă de 42 de ani, care a obţinut permisul de conducere în luna ianuarie a acestui an, a declarat că a pierdut controlul maşinii.

Polițiștii fac verificări și cu privire la stabilirea certă a naturii locului în care s-a produs evenimentul rutier, respectiv dacă acesta este pe drum public, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună măsurile legale care se impun, notează Mediafax citat de Antena 3.

În această dimineață, în zona Ghencea, un șofer a intrat cu autoturismul BMW într-un autobuz STB și a decedat pe loc. Mai multe detalii, citiți aici.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: