marți, august 9, 2022

Accident grav în Ghencea: Un bărbat a murit pe loc după ce s-a izbit violent cu un BMW de un autobuz STB. „Nu a avut nicio șansă…” 

Șoferul unui autoturism marca BMW a murit pe loc după ce s-a izbit violent de un autobuz STB, notează Antena 3. Accidentul s-a produs în zona Ghencea din București cu câteva ore în urmă.

Sursa foto: Antena 3
Sursa foto: Antena 3

Potrivit Antena 3, șoferul în vârstă de 45 de ani a intrat frontal într-un autobuz STB pe Prelungirea Ghencea din Bucureşti.

Te-ar mai interesa: Atenție la pastele de dinți! Unele conțin compuși ...

În urma impactului, şoferul a rămas încarcerat în maşina distrusă în totalitate.

Impactul a fost atât de puternic încât bucăţi din BMW s-au împrăştiat pe o distanţă de câteva zeci de metri.

„Am văzut şoferul care era prins înăuntru, încarcerat. Nu avea nicio şansă, cred eu.

I-am luat pulsul. Au venit pompierii, am încercat să intru pe partea cealaltă şi am pus mâna pe el şi era deja rece. Drumul fiind foarte îngust, mai avem şi balta asta aici, posibil să fi încercat să fi evitat balta”, a declarat un martor, citat de Antena 3.

Şoferul a fost descarcerat de pompieri, iar medicii au început manevrele de resuscitare, însă toate eforturile de a-l readuce la viaţă au fost în zadar.

Te-ar mai interesa: Demență: semnul din limbă care poate sugera volumu...

Martorii spun că bărbatul ar fi condus cu viteză. De cealaltă parte, şoferul autobuzului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a afla cum s-a produs accidentul.

Prea multe accidente din neatenție…

Din păcate, neatenția la volan face prea multe victime. Recent, la sfârșitul lunii trecute, un alt accident teribil a avut loc chiar în centrul Bucureștiului.

Au fost implicate trei autoturisme, în urma impactului puternic două persoane ajungând la spital în stare gravă.

Te-ar mai interesa: Boala ficatului gras: vitamina care ar putea trata...

De asemenea, tot recent, un bărbat în vârstă de 35 de ani s-a stins din viață pe loc, după un accident teribil cu o autocisternă pe Centura Bucureşti, notează știrilekanald.ro. 

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private