vineri, mai 29, 2020

Chelia a fost, mulți ani, un lucru destul de frustrant pentru mulți bărbați. Există legende numeroase care pun chelia în coada listei de calități pe care o femeie și le-ar dori de la partenerul său.

Însă un studiu vine să contrazică aceste convingeri. Poate fi de vină și imaginea masculinității exagerbate a ”băieților răi” din filmele de acțiune? Jason Statham, Vin Diesel, Bruce Willis etc?

Citește și:

Ultimul trăsnet în materie de bărbați ar fi acesta, potrivit unui studiu: bărbatul matur, cu neglijență studiată și complet chel, dar care a început să facă sport de câțiva ani, iar acest lucru se vede!

Chel este noul sexy

Devii chel în urma unui proces îndelungat, de câțiva ani, nu se întâmplă peste noapte. Studiile arată că până la 35 de ani, aproximativ 66% dintre bărbați pierd o cantitate considerabilă de păr.

Citește și:

În general, chelia este moștenită genetic. Iar dacă până acum reprezenta un mare minus, află că ar putea fi o binecuvântare nebănuită.

Studiul condus de dr. Frank Muscarella de la Universitatea Barry din Florida a evaluat bărbații cu chelie din patru perspective: atracție fizică, agresivitate, atitudine și maturitate socială, variind  de la onestitate la inteligență și statut social.

Citește și:

Studiul a fost împărțit în două: un grup a evaluat poze cu bărbați cu păr bogat. Celălalt grup a evaluat aceiași bărbați, dar având chelie, cu ajutorul unui program de editare foto.

Rezultatele au fost clare: bărbații cu chelie sunt percepuți ca fiind mai onești, mai inteligenți și mai puternici, ceea ce a dus la rezultatul că chelia este acum în mare vogă, că este apanajul celor mai sexy bărbați.

Parteneri