sâmbătă, decembrie 4, 2021

Stephanie Rodas, în vârstă de 28 de ani, se luptă cu anorexia de la 13 ani. Pe parcursul a 16 ani, a ajuns și în cel mai critic punct, când cântărea 24 de kilograme!

Deși familia a trimis-o de nenumărate ori la clinici și spitale, ea mânca acolo cât să dea impresia că și-a revenit, după care își relua obiceiurile alimentare, relatează DailyMail.

Acum 7 luni era să moară. Stephanie a spus că și dacă mânca 100 de calorii pe zi, făcea exerciții 10 ore.

Te-ar mai interesa: Testare Covid ar urma să fie gratuită la medicul d...

În copilărie, Stephanie a fost supraponderală, iar adolescența i-a fost marcată de răutățile colegilor vizavi de greutatea ei.

Invitată la o emisiune, Stephanie a mărturisit că la 13 ani se simțea hidoasă. Toți colegii îi spuneau ”grăsana”, fapt care a marcat-o profund. Când intra în sala de mese, aruncau în ea cu mâncare.

De-a lungul anilor, familia sa a început să își facă griji, deoarece se subția pe zi ce trecea. La vârsta de 17 ani, au trimis-o la o clinică din New Jersey.

Nu s-a vindecat, dimpotrivă. Acolo a învățat de la alte paciente, internate cu aceeași problemă, trucuri de a-i păcăli pe ceilalți și de a da senzația că e bine.

Te-ar mai interesa: Vitamina mai puțin cunoscută cu rol esențial pentr...

La 23 de ani, a încercat singură să se salveze, apelând la yoga, medicină holistică și nutriționiști, dar nu a reușit.

După 16 ani de luptă cu boala, Stephanie a recunoscut că are nevoie de ajutor, după ce în februarie, sora sa a găsit-o inconștientă în casă, după ce luase calmante, nu se știe în ce cantitate.

Familia a crezut că o va pierde, dar Stephanie a fost o luptătoare. În cadrul emisiunii la care a fost invitată, fata a implorat cu lacrimi în ochi: Trebuie să existe o cale de a mă vindeca.

Te-ar mai interesa: Medic de top, semnal de alarmă: Avem de-a face cu ...

Întrebată de un medic ce vede, atunci când se privește în oglindă, fata a spus tristă: Pentru că pe dinăuntru mă simt moartă, mi-e mai comod să mă văd mai mică.

Stephanie va fi monitorizată de acum înainte de medici și specialiști, care vor încerca să o aducă în stadiul de a se iubi pe ea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri