Cinci tipuri de ceai care topesc grăsimea de pe burtă și scad pofta de mâncare

Cinci tipuri de ceai care topesc grăsimea de pe burtă și scad pofta de mâncare
Cinci tipuri de ceai care topesc grăsimea de pe burtă și scad pofta de mâncare

Deși nu există o plantă sau pastilă minune care să te scape de kilogramele în plus, în afara unui stil de viață sănătos, putem ajuta organismul să ardă mai repede grăsimile, cu ajutorul ceaiurilor.

1. Ceai de ghimbir

„Este foarte bun stimulent digestiv, amplifică arderile de grăsimi și ajută la digestia optimă a alimentelor grele. În plus, elimină toxinele din corp”, explică fitoterapeutul Alice Popescu.

2. Ceai de frunze de aloe

Se află în topul plantelor de slăbit. Ajută la detoxifiere, accelerează arderea grăsimilor și reglează tranzitul intestinal. Au diferite efecte care te ajută la pierderea kilogramelor în plus, cum ar fi efectele laxative și diuretice puternice. În plus, inhibă apetitul alimentar, mai ales la administrarea sistematică pe perioade mai lungi de timp.

3. Ceai de urzica

Este o sursă importantă de vitamine (A, B, C, E, K) și minerale (fier, calciu, magneziu, fosfor, potasiu) benefice pentru organism, iar în același timp conține substanțe care suprimă pofta de mancare, ceea ce o face să fie ideală într-o dietă. De asemenea, are un indice glicemic scăzut și oferă energie pe o perioadă lungă de timp

4. Ceai de cicoare

Nu trebuie trecute cu vederea ceaiurile din rădăcină de cicoare sau frunze de mesteacăn. ”Prima contribuie la îmbunătățirea digestiei și diminuează apetitul, în timp ce mesteacănul este diuetic, depurativ și elimină excesul de apă din țesuturi”, detaliază fitoterapeutul.

5. Ceai de cătină

În curele de slăbire, ceaiul de cătină îţi asigură necesarul de vitamine şi de minerale, pe care nu ţi le procuri din alimente. Prepară patru căni de ceai de cătină, pe care le bei treptat de-a lungul zilei, înainte de mesele principale.

30 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox