Sari la conținut

Cine era bărbatul care a murit după ce a căzut în fața metroului la stația Basarab

Din cuprinsul articolului

Un bărbat a murit după ce a căzut, luni după amiază, pe șinele de metrou în stația Basarab. Metrorex a anunțat că echipe medicale SMURD au intervenit la stația Basarab, dar resuscitarea nu l-a readus la viață. Circulația trenurilor de metrou a fost modificată.

Este vorba de un agent de pază care a ajuns sub roțile unei garnituri în stația Basarab și i-au fost amputate picioarele. Circulația a fost oprită, iar autoritățile nu au exclus inițial varianta unei tentative de sinucidere, potrivit Realitatea PLUS.

Circulația metrourilor la fața locului a fost oprită. Trenul este în continuare în stație pentru a aștepta specialiștii de la Institutul de Medicină Legală.

Medicii nu au reușit să-l salveze

Agentul de pază, în vârstă de 64 de ani, ar fi venit la serviciu în stare avansată de ebrietate. El era împreună cu un coleg, care a fugit după accident.

Acesta ar fi leșinat pe peron, ulterior ar fi căzut în fața trenului exact în momentul în care a intrat în stație.

La fața locului au ajuns atât echipele medicale SMURD, cât și Salvatarii Metrou pentru a acorda primul ajutor. Echipele de resucitare SMURD chemate la intervenție au incercat să-i salveze viața, dar totul a fost în zadar, medicii declarând decesul acestuia, la ora 16.49.

Potrivit surselor Club Feroviar, ar fi vorba de un angajat al firmei care asigură paza la Metrorex. Acesta a avut leziuni incompatibile cu viața (i-au fost retezate ambele picioare). Decesul a fost declarat la ora 16.49.

Metrorex a informat anterior că, luni, 26.12.2022, începând cu ora 15:20, circulația trenurilor de metrou a fost reorganizată, pe Magistrala 1 de metrou. Astfel că după incident se circulă pe un singur fir între Gara de Nord și 1 Mai.

Reorganizarea circulației s-a făcut ca urmarea a faptului că o persoană a căzut în calea de rulare în stația Basarab și a fost rănită.

Urmează ca organele de cercetare să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul.

Metrorex va comunica reluarea circulației trenurilor de metrou în condiții normale.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel