Sari la conținut

Cine este noul iubit al Anamariei Prodan: „Este un om minunat. Mă face să mă simt femeie”

Cine este noul iubit al Anamariei Prodan. Impresara a recunoscut că iubește din nou și se pare că noua relație îi priește.

Din descrierile oferite, Anamaria Prodan spune că noul ei partener este un om minunat, iar copiii îl adoră.

Anamaria Prodan a vorbit pentru prima dată despre iubitul ei

Fosta soţie a lui Laurențiu Reghecampf a reunoscut faptul că are un nou iubit, însă dorește să îi țină identitatea învăluită în mister.

„Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu.

Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare.

Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a mărturisit Anamaria Prodant într-un interviu pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan despre viaţa de după divorţ

Laurențiu Reghecampf a fost dat uitării și pare că a rămas doar o amintire.„Îmi priește viața frumoasă, fără frici, fără sperieturi, fără umilințe. Îmi priește viața, exact așa cum trebuia să fie, adică frumoasă și demnă. Asta e o chestie care ține de educație. Și dacă ai, ai, dacă nu… nici Dumnezeu nu poate cere. Eu, una, nu aș putea să cer”.

„Îmi doresc multă sănătate. Vreau sănătate ca să îmi văd copiii la casele lor, să pot să îmi cresc nepoții. Eu am, ele nu prea au. Eu aștept, pentru că eu o să fiu cea mai cool bunică.

O să îmi iau nepoții și am să îi plimb peste tot în lume. Le voi face de mâncare, eu gătesc foarte bine, voi fi bunică nu normă întreagă. Dar îmi doresc și să mă așez lângă un bărbat foarte mândru, ceea ce mi-am dorit toată viața. Un bărbat demn, puternic, să lumineze locul în care apare”, a mai spus impresara.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: