Sari la conținut

Motivul pentru care regele Charles o preferă pe Kate. Acesta este adevărul

Recent, un expert regal a relatat motivele pentru care regele Charles o consideră pe Kate Middleton nora sa preferată; în timp ce legăturile lui cu Meghan Markle au fost complet distruse.

Kate Middleton este nora preferata regelui

Angela Levin, a afirmat că, deși Meghan Markle și Charles au avut o legătură puternică la început, totul s-a schimbat curând când a vrut să fure lumina reflectoarelor familiei regale.

Regele a făcut „tot ce a putut” pentru a o include pe ducesa de Sussex în familie, a spus Angela, chiar a și condus-o la altar în absența propriului ei tată, Thomas Markle, în 2018. Dar eforturile ei au fost zadarnice, pentru că Meghan le-a întors spatele.

Sursă FOTO: EVZ

De ce o preferă Charles pe Kate Middleton și nu pe Meghan Markle?

Angela a spus că „Charles a crezut că Meghan Markle este grozavă când i-a fost prezentat pentru prima dată.” „El a crezut că ea este o gură de aer proaspăt și era atât de fericit că Prințul Harry a găsit pe cineva cu care să se căsătorească”, a spus ea.

Totuși, expertul a explicat că relația pe care regele o are cu nurorile sale este semnificativ diferită și totul se rezumă la atitudinile și respectul pe care le au față de familie.

Care sunt diferențele pe care Charles le observă la Meghan și Kate?

„Kate provine dintr-o familie stabilă în care, dacă sunt dispute, lucrează foarte mult și foarte repede pentru a le rezolva”, a adăugat el. „Meghan, pe de altă parte, provine dintr-o familie distrusă și demonstrează că tinde să-și scoată oamenii din viața ei dacă spun altceva decât complimente”, a spus ea.

Pentru Charles, copilăria ambelor ducese este cheia

„Kate este o persoană de familie, nu provoacă probleme, chiar dacă nu este 100% mulțumită de ceva, doar o face și continuă, în timp ce Meghan ia atitudine.” „Modul în care [Catherine of Cambridge] și Regele Charles se uită unul la altul când merg la un eveniment sau merg la un angajament, sunt foarte relaxați unul cu celălalt, zâmbesc, râd, sunt în largul lor”, a conchis sursa.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel