vineri, iunie 2, 2023

Ionel Petre este noul președinte al Societății Naţionale de Cruce Roșie, filiala Ilfov.

În urma procedurilor statutare organizate pentru alegerea conducerii Filialei Ilfov a Societății Naţionale de Cruce Roșie, Ionel Petre, care a îndeplinit timp de două mandate funcție de vicepreședinte, a fost ales Președinte pentru următorii patru ani.

Acesta îl înlocuiește pe Viorel Cataramă care și-a declarat intenția de a candida la fucția de președinte al Societății Naţionale de Cruce Roșie România.

Te-ar mai interesa: Analize de rutină care pot salva vieți. Medic: ”În...

”Rămân în continuare membru aici și voluntar. Vă mulțumesc pentru sprijin, după cum știți eu sunt om de afaceri iar activitatea mea se conduce după principiul de a aduce bani pentru societatea, ONG-ul pentru care lucrez. Într-adevăr, am reuțit să înregistrăm un excedent. (…) Vă spun că voi candida pentru funcția de președinte al Societăţii de Cruce Roșie România pornind de la următoarele premise: în primul rând să asigurăm o finanțare mai bună a societății (…) filialele să poată participa la luarea deciziilor la nivel național. (…) Filialele trebuie să aibă cel puțin trei angajați. Desigur, noi suntem bazați pe voluntariat dar sunt și activități finanțate(…)”, a afirmat Viorel Cataramă.

Te-ar mai interesa: 8 afecțiuni psihiatrice neobișnuite de care probab...

Ales președinte, Ionel Petre și-a definit ca obiectiv central atragerea unui număr mai mare de voluntari și parteneri pentru extinderea proiectelor și serviciilor oferite persoanelor defavorizate.

Totodată a propus introducerea în Statutul filialei a funcției de Președinte de Onoare propunând ca aceasta să fie ocupată de Viorel Cataramă. Potrivit lui Ionel Petre, de la preluarea de către Cataramă a filialei Ilfov, activitatea Crucii Roșii a cunoscut o revigorare care a condus la atragerea unui număr mai mare de realizări și mărirea echipei de voluntari.

Te-ar mai interesa: Cancerul la gât poate fi provocat de un virus. Pet...

Ionel Petre este antreprenor și activează ca voluntar în cadrul Filialei Ilfov de 12 ani. În ultimii 8 ani a deținut funcția de vicepreședinte.

Tot astăzi au fost aleși cei 7 vicepreședinți ai Filialei Ilfov a Societății Naţionale de Cruce Roșie: Geanina Șerban, Marius Pantea, Aurelia Isărescu, Stan Sevasta, Andrei Nica, Daniel Predescu, Titus Păunescu. Bogdan Bobe a fost ales reprezentant al tinerilor voluntari

Te-ar mai interesa: Exerciții simple care cresc toleranța la durere. R...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private