Sari la conținut

Cine este soția lui Cove. Flori e superbă: „S-a autoeducat. Altfel n-am fi putut să conviețuim”

FOTO: EVZ

Coveșeanu Gabriel, cunoscut drept Cove, nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă puțini știu cine este și cum arată soția sa, Flori. E superbă!

Cove și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu și a vorbit deschis despre relația sa cu Flori. Nu a fost dragoste la prima vedere!

„În familie este important să ai o atmosferă plăcută! Nu sunt adeptul certurilor, tensiunilor. Copiii mei nu m-am văzut niciodată certându-mă cu Flori, chiar dacă am avut disensiuni sau poate am avut și noi niște discuții ale noastre, le-am făcut separat. Niciodată de față cu ei nu ne manifestăm pentru că așa mi se pare corect

Am mai învățat un lucru, apropo de asta. Atunci când ai ceva de spus sau când consideri tu că ți s-a întâmplat ceva, o nedreptate, stai un pic și gândește-te, nu o zice din prima! Mai lasă un pic, un timp, și spune-o după aia. Și vezi că după aia s-ar putea să ți se pară că nu mai e chiar așa de negru cum părea la început. Îți trebuie un pic de răbdare și, slavă Domnului, noi reușim asta de câțiva ani buni”, a spus Cove la Fresh by Unica.

FOTO: BZI

„Nu ne-am simpatizat și ne-am văzut de viață”

„Aveam niște prieteni comuni, ne-am cunoscut, nu ne-am simpatizat și ne-am văzut de viață. Eu aveam o oarecare notorietate la momentul ăla, dumneaei părea total dezinteresată de acest aspect. Nu că mă deranja lucrul ăsta, mi s-a părut așa… După care ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am mai povestit de una, de alta și ne-am dat seama că, totuși, nu suntem chiar atât de diferiți, că avem același simț al umorului”, a mai spus actorul.

„S-a autoeducat. Altfel n-am fi putut să conviețuim”

Ca în orice căsnicie, relația celor doi nu a fost doar lapte și miere. Actorul povestește că au avut discuții din cauza geloziilor, însă lucrurile s-au rezolvat în timp.

„Am avut (n.r. discuții pe tema geloziei), la început, atunci când noi ne-am cunoscut, soția mea nefiind dintr-o zonă artistică, ea vine din domeniul medical. Și nu înțelegea anumite lucruri, anumite aspecte, după care ușor, ușor s-a autoeducat. A făcut lucrul ăsta pentru că, altfel, nu, n-am fi putut să conviețuim. Adică nu m-aș fi simțit nici eu confortabil”, a mărturisit Cove.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel