Sari la conținut

Cine este soția lui Gigi Becali?! Marele secret al miliardarului

atacă genetic

Cine este soția lui Gigi Becali?! Latifundiarul are alaturi de el o sotie credincioasa si extrem de discreta! Luminita se afiseaza extrem de rar in public, iar atunci cand o face se intampla doar pentru a-l insoti pe partenerul sau de viata la nunti sau botezuri.

Finantatorul lui FCSB si sotia sa au 25 de ani de casatorie. Cei doi se cunosc din 1984. Mariajul celor doi a inceput in 1994, cand Gigi Becali nu era atat de cunoscut publicului.

Parintii celor doi sunt cei care au pus la cale casatoria dintre acestia, asa cum se obisnuiteste in comunitatea machidonilor. Luminita si Gigi Becali sunt impreuna de cand ea avea doar 14 ani, iar el 26, potrivit Cancan.

Secretul lui Gigi Becali. Intre Luminita si Gigi Becali exista si un grad de rudenie: sunt veri de gradul al 3-lea. Cei doi au impreuna 3 fete: Theodora, Alexandra si Cristina, cea de-a doua fiind botezata de Gheorghe Hagi.

„Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor!”, spunea Gigi Becali despre partenera sa de viață.

Sursă FOTO: EVZ

Drama lui Gigi Becali

Latifundiarul din Pipera a trăit o adevărată tragedie, pe care nu va putea să o uite vreodată. Medicii nu au putut face nimic să o salveze!

In urma cu peste 20 de ani, Gigi Becali a trait o adevarata drama cand a pierdut-o pe Doina, sora sa mai mare, in varsta de 44 ani de ani!

Doina a murit din cauza unei infectii pulmonare foarte puternice! Latifundiarul din Pipera a dezvaluit ca pierderea Doinei a fost momentul in care s-a apropiat de Biserica si de Dumnezeu.

Medicii NU au mai putut face nimic pentru EA!

„Mă duceam cu sora mea, de exemplu unde erau cămine de copii, că ei nu erau botezați, și eu botezăm câte 100 de copii odată. La o femeie care face avort nu se iartă păcatul decât prin botez. Și eu, că să le ierte păcatele la femei, și plăteam eu bani de le lua la 100 de copii hăinuțe de botez și luăm pentru fiecare femeie un copil sau doi”, povestea Gigi Becali la Romania TV.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel