Sari la conținut

Adrian Mutu: „Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani… Eu eram însurat”

Sursă FOTO: Rețete si Vedete

Din cuprinsul articolului

Adrian Mutu, fost jucător de fotbal și actual antrenor al echipei Rapid București, s-a deschis într-un interviu și a vorbit cu sinceritate despre divorțurile prin care a trecut, cât și despre căsnicia pe care o are in prezent cu Sandra.

„Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: «Ce fată frumoasă!» Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani. (…) Sunt de 7 ani împreună cu Sandra și suntem foarte fericiți.

Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut.

Recunosc că sunt gelos.Pe Tiago vreau să îl duc la fotbal peste un an. De la doi ani a pus piciorul pe minge, sper să mă moștenească.”

Prezent în podcastul lui Măruță, fostul fotbalist de la Chelesea a vorbit și despre căsnicia pe care a avut-o cu Consuelo, în perioada 2005-2013, din care au rezultat două fete.

Relația cu Consuelo

„Cu Consuelo am stat 6-7 ani, dar a intervenit monotonia în relația noastră. Eram diferiți, la început a fost frumos, după însă nu a mai mers. Nu mai aveam preocupări comune. Încerc să-mi văd fetele de două ori pe an, ele stau cu mama lor, în Dominicană. Una are 13 ani, iar cealaltă 15”, a mai spus Adrian Mutu.

Adrian Mutu a fost căsătorit și cu Alexandra Dinu în 2001. Cei doi au divorțat doi ani mai târziu, cei doi fiind cununați de Gheorghe Hagi și Marilena Hagi. Mario, băiatul lor, s-a născut pe 4 mai 2002.

După despărțirea de soția sa, atacantul a avut o perioadă de rătăcire și și-a creat mari probleme în carieră. După un sezon 2002-2003 foarte bun, la Parma, a fost transferat de Chelsea.

Însă, în 2004, după venirea lui Jose Mourinho pe „Stamford Bridge”, fostul internațional român a fost depistat pozitiv cu cocaină. A fost dat afară de patronul Roman Abramovici și a fost recuperat de Juventus Torino.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel