Sari la conținut

Cinste lor! Cine sunt veteranii de război, în vârstă de 99, 101 și 105 ani, vaccinați anti-covid

Cinste lor! Cine sunt veteranii de război, în vârstă de 99, 101 și 105 ani, vaccinați anti-covid.

Începând cu 23 ianuarie, s-a dat startul campaniei de vaccinare anti-covid la sediul Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru Tell” din municipiul Bârlad, pentru persoanele eligibile din etapa a II-a a campaniei de vaccinare.

Conform strategiei naționale de vaccinare, pe 23 ianuarie au fost vaccinate un număr de 18 cadre militare în retragere și rezervă cu vârsta de peste 65 de ani. Potrivit vremeanoua.ro, primele persoane vaccinate au fost veteranii de război. Este vorba de colonel (retragere) Voiculescu Gheorghe în vârstă de 101 ani. De asemenea, și colonel (retragere) Tănase Ion în vârstă de 99 ani.

„Împreună vom reuși! Vaccinarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2, ne vor ajuta să revenim la o viață normală!”, au declarat responsabilii cu vaccinarea din cadrul Regimentului 52 Artilerie Mixtă din Bârlad.

Cinste lor! Cine sunt veteranii de război, în vârstă de 99, 101 și 105 ani, vaccinați anti-covid

„Cinste lor, veteranilor de război! Onorabilii veterani de război Voiculescu Gheorghe, în vârstă de 101 ani, și Tănase Ion, în vârstă de 99 ani, s-au vaccinat în centrul de vaccinare al #MApN din Bârlad.
18 cadre militare în retragere și rezervă au fost vaccinate în prima zi de activitate a centrului de vaccinare organizat la sediul Regimentului 52 Artilerie Mixtă „General Alexandru TELL” din Bârlad.
Vaccinarea împotriva Covid-19 și respectarea tuturor măsurilor de protecție ne vor ajuta să revenim la o viață normală”, se arată în comunicatul de pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.
De asemenea, într-un comunicat al Spitalului Universitar de Urgență Militar Cenrtral „Dr. Carol Davila”, se arată că Iosif Rus, veteran de război și fost profesor de muzică a fost vaccinat anti-covid, la 105 ani.
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană
„Incredibila poveste a clujeanului care s-a vaccinat la 105 ani: a scăpat de obuzele ruseşti, dar şi de greutăţile bătrâneţii
S-a născut în timpul Primului Război Mondial, o schijă rusească era să-l lase paralizat pe viaţă în al Doilea Război Mondial, în comunism s-a refugiat în muzică, la 103 ani avea o tensiune atât de bună încât medicul a crezut că aparatul e defect, iar acum Iosif Rus este tot în „prima linie”: s-a vaccinat împotriva COVID-19 şi se simte foarte bine.
Pandemia nu i-a permis să-şi sărbătorească venerabila vârstă de 105 ani, dar simpaticul bătrânel a ajuns din nou în atenţia locuitorilor micului oraş Gherla, cunoscut pentru penitenciarul care a funcţionat ca închisoare politică a regimului comunist: Iosif Rus a fost primul localnic care s-a vaccinat. La 105 ani”, se arată în comunicatul de pe pagina de Facebook a Spitalului Universitar de Urgență Militar Cenrtral „Dr. Carol Davila”.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel