duminică, ianuarie 29, 2023

Există ciocolată neagră. Ciocolată cu lapte. Și încă mai sunt contestatari ai ciocolatei albe, dacă are dreptul să se numească ”ciocolată”, care este făcută din unt de cacao, nu din pudră de cacao.

Acum însă a mai apărut un soi, e vorba de ciocolata rubinie. Este un produs elvețian, al casei Barry Callebaut și are o tentă de roz.

Callebaut spune că oferă o nouă senzație a gustului, că nu este nici amară, nici dulce, nu are aroma laptelui, ci o îmbinare între gustul fructelor de pădure și o finețe delicioasă.

Te-ar mai interesa: Antibioticul natural care face MINUNI. Leacul împo...

Această ciocolată nu are arome sau coloranți, ci este realizată dintr-o cacao roșie naturală, este foarte cremoasă și lejeră, relatează nytimes.com.

Această cacao vine din Ecuador, Brazilia și Coasta de Fildeș, dar nu este ceva nou, sunt aceeași arbori de cacao cunoscuți.

Reprezentanții Callebaut nu au dat multe detalii, doar că această nuanță este realizată printr-o metodă specială a lor.

Specialiștii sunt de părere că este greu să introducă acest al patrulea tip de ciocolată, dacă nu oferă toate datele despre cum este realizată.

Totuși, se pare că noua ciocolată rubinie va fi un succes, fiindcă va intriga toți iubitorii de dulce prin această nuanță diafană și atrăgătoare, ca o femeie delicată.

Te-ar mai interesa: Ce se petrece în organismul tău dacă bei bere în f...

Consumatorii japonezi şi sud-coreeni vor fi primii care vor putea achiziţiona acest nou tip de ciocolată.

Începând de la 1 februarie, 80 de magazine temporare vor fi deschise în Japonia pentru a propune un sortiment de ciocolată rubinie pentru Sfântul Valentin care va fi comercilizat la un preţ cuprins între 1.800 şi 2.400 de yeni (13 şi 18 euro).

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private