marți, august 9, 2022

Clarvăzătorea României lansează o nouă previziune șocantă. Maria Ghiorghiu spune că va apărea un nou virus care ne va ține închiși în case.

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis incendiul de la Colectiv, cât și moartea Regelui Mihai I, a povestit ultima sa premoniție.

„Dragii mei,

Astazi dimineata in zori,ma trezeste un glas care spune asa:

„Tu sa iei in Atlas ,toate acelea.

Te-ar mai interesa: Lucrezi de acasă? Iată locul din casă pe care ar t...

Moment in care,vad un Laborator mare si foarte echipat cu tot ce e nevoie, super-echipat,iar aici vad cateva persoane si mai echipate cu uniforme speciale,incat, nici macar aerul nu putea intra ca sa-i atinga.Aveau masti pe fata,ca la cosmonauti.

Vad pe masa din inox multe eprubete pline cu tot felul de seruri colorate dar si incolore.

O femeie ce arata ca un cosmonaut,lucra la acele eprubete si spune asa: Facem tot ce putem ,ca sa oprim virusul!”

Dar ea nu facea deloc tot ce ar fi trebuit ca sa opreasca Virusul, ci dimpotriva,printre acele eprubete pline la care lucra,a strecurat una cu un VIRUS.

Te-ar mai interesa: Alianța Națională pentru Boli Rare România: 15 ani...

Undeva pe la mijlocul acestor multor eprubete pline si asezate in suporturi speciale pe mai multe randuri,sub una din ele, o forta nevazuta scrie mare asa:


„VIRUS!”

Asadar dragilor, chiar daca unii oameni de stiinta sunt corecti si doresc ca sa lucreze corect si onest,sunt inconjurati de iuda care doreste sa mai nimiceasca din omenire.

Au gasit miliardarii lumii metoda prin care sa oblige pe oameni sa stea in casa, si ce e mai grav, sa omoare pe cei care au trecut de o anumita varsta.Acestia nu vor rezista la tot felul de virusi pe care ei ii fabrica in laboratoare ,eliberandu-i apoi in atmosfera.

Te-ar mai interesa: Avion aterizat de urgență pe Otopeni. Un pasager a...

Ei nu se inbolnavesc ,caci stiu ce trebuie sa faca,iar daca totusi iau si ei virusul nimicitor,au antidotul pe care il vor scoate pana la urma si pentru omenire,dar dupa ce aceasta s-ar mai fi diminuat.

Iata dragilor, din pacate,ce ni se pregateste iar. Un nou VIRUS care ne va inchide ferestrele, un nou Virus care ne va tine in case,pentru ca ei, cei care conduc lumea,sa nu fie deranjati de protestele oamenilor care traiesc de azi pe maine, din pricina cruntei saracii.

Te-ar mai interesa: Băutura care reduce riscul de cancer, scade glicem...

Vom iesi iar la anumite ore si cu bilete de voie, vom fi iar supusi fizic si psihic la tot felul de restrictii si vaccinuri.
Au prinsi acesti sacali ai lumii,au prins gustul bogatiei si sunt orbiti de putere.

Dar ei sa nu uite totusi,ca DUMNEZEU rabda cruzimea faptelor lor, si pana la urma ii va tranti cu tot ce au ei si nu se vor mai ridica,in focul iadului vor arde vesnic.

Noi sa fim buni si milostivi si sa ne punem dragilor, toata nadejdea in Maicuta Domnului si in Bunul Dumnezeu.Sa nu ne pierdem Credinta si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog-ul său.

Te-ar mai interesa: Urmează un val de frig și ploi? Iată ce spun meteo...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private