Sari la conținut

Clipe de coșmar: Incendiu la un cunoscut lanț de fast-food. Angajați și locatari evacuați de urgență!

incendiu fast-food

Cea mai cunoscută shawormerie din București, Dristor Kebab a izbucnit în flăcri, afectând inclusiv blocurile din apropiere. Imediat, angajații shaormeriei, precum și locatarii blocului, au fost evacuați de urgență.O persoană a fost transportată la spital.

Angajații shaormeriei au alertat imediat autoritățile. După aproape 15 minute au ajuns și primele mașini de Pompieri.

14 autospeciale ale pompierilor au intervenit la fata locului, reusind sa stinga incendiul in jur de ora 6.00.

Pompierii ISU B-IF au intervenit in aceasta dimineata pentru stingerea unui incendiu produs la un restaurant din bd. Cantemir. Flacarile s-au manifestat atat in interior, cat si la exterior, la nivelul acoperisului, pe o suprafata de 400 mp, conform Ziare.com

Au fost luate masuri rapide pentru localizarea incendiului si pentru evacuarea locatarilor din 2 blocuri, care sunt invecinate acestui restaurant.

Au actionat 14 autosp de stingere, 3 autoscari, SMURD, descarcerare.

Clipe de coșmar pentru angajați și locatarii blocurilor din apropiere

Angajații restaurantului și locatarii blocului au povestit șocați clipele de coșmar prin care au trecut.

Citeste si:

”Am văzut flăcările, cât blocul erau. Am început să țip, am ieșit la bucătărie, la vecinii mei deja se spărseseră geamurile și mi-au spus să ies afară. Vă dați seama că am ieșit, dar nu sunt bună nici acum, sunt terminată”, povestește o locatară a blocului.

”Oamenii efectiv țipau pe stradă pentru a ieși locatarii din bloc. Pentru că flăcările s-au răspândit foarte repede la primele etaje”, mai spune un martor.

”Era o flacără foarte mică la cuptor și dintr-o dată s-a extins. Dar nu știm de la ce s-a întâmplat, pentru că am fugit unul în stânga, unul în dreapta”, spune și o angajată a fast food-ului.

”Am ieșit afară când a țipat cineva că arde și am văzut că ardea.

Eu am auzit niște bubuituri puternice, și flacăra foarte mare, aproape de jumătatea blocului. Ne-am speriat, vă dați seama”, mai povestesc martorii.

Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu fum. Iar o femeie a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare.

”Se vedeau flăcări foarte mari care deja se manifestau de la acoperiș către fațada celor două blocuri care încadrează restaurantul. În acest moment sunt și două persoane rănite, un bărbat și o femeie, femeia transportată la spital, bărbatul fiind în acest moment în evaluare medicală la fața locului”, a declarat unui dintre pompieri.

Polițiștii și pompierii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza producerii incendiului.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.