sâmbătă, decembrie 10, 2022

CNCAV. 712 persoane s-au vaccinat anti-covid în ultimile 24 de ore. Câte persoane au înregistrat reacții adverse.

Comitetul Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) transmite că marţi au fost vaccinate 712 persoane.  Potrivit datelor puse la dispoziția CNCAV de către Institutul Național de Sănătate Publică prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, situația vaccinărilor din ziua de 29 decembrie, ora 17.00,este:

Te-ar mai interesa: Divorțul anului în România. Își spun ADIO după o c...

1. Număr de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (în ultimele 24 de ore). Este vorba de 712 persoane.

2. Număr total de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (începând cu data de 27 decembrie 2020). Este vorba de 2.778 persoane.

3. Număr de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare (în ultimele 24 de ore). Este vorba de 6 reacții comune și minore, dintre care:

  • 2 reacții de tip local, cu durere la locul injectării;
  • 4 reacții generale: 2 febrile, 2 alergice de tip urticarie.

4. Număr de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare (începând din 27 decembrie2020). Este vorba de 7 reacții comune și minore, dintre care:

Te-ar mai interesa: Acid uric ridicat: ALIMENTE pe care trebuie să le ...

  • 2 reacții locale cu durere la locul injectării;
  • 5 reacții generale: 2 febrile, 3 alergice de tip urticarie.

Precizăm că programul centrelor de vaccinare se încheie la ora 20.00, motiv pentru care numărul vaccinărilor realizate în intervalul orar 17.00 -20.00 va fi reflectat în raportarea din ziua următoare.

Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 este un organism interministerial, fără personalitate juridică, în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului și coordonarea Prim-ministrului.

Te-ar mai interesa: Nu-ți mai vopsi părul. Medic: Risc mare de a dezvo...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private