Sari la conținut

Cocktail puternic pentru o curățare completă a ficatului și intestinelor de deșeuri și toxine

ficat
Sursă foto: Getty Images
Alimente care curata ficatul de toxine

Ficatul și intestinele sunt printre cele mai active organe – ele sunt responsabile de curățarea corpului nostru, de absorbția a ceea ce corpul are nevoie și de eliminarea tuturor deșeurilor inutile și a tuturor otrăvurilor pe care le absorbim.

Cu timpul, însă, acestea au nevoie de „un mic ajutor” pentru a se curăța de suprapunerea de toxine și diverse deșeuri care trec prin ele, iar calea naturală este întotdeauna cea mai bună alegere.

Iată o rețetă pentru un cocktail puternic care vă va curăța ficatul și intestinele!

Ingrediente:

3 morcovi, 2 mere verzi, 1 sfeclă roșie, o jumătate de lămâie (fără coajă), o bucată de ghimbir proaspăt , câteva frunze proaspete de spanac.

Preparare:

Spălați și decojiți toate legumele, puneți-le într-un blender și adăugați două căni de apă. Amestecați până obțineți un suc și puneți la frigider . Se bea rece pe tot parcursul zilei.

Iată ce vă mai aduce acest cocktail puternic:

Morcovul hrănește ficatul cu flavonoidele sale și vitamina A;

Pectina din mere ajută la eliberarea organismului de toxine;

Salata întărește imunitatea și asigură o bună circulație;

Ghimbirul și lămâia contribuie la o mai bună funcționare gastrointestinală, elimină flatulența și îmbunătățesc metabolismul;

Sfecla conține o mulțime de fibre, care sunt excelente pentru intestin.

Miere și nuci pentru a purifica vasele de sânge ale creierului

Rețeta unui fitoterapeut rus. Cum să cureți vasele creierului cu nuci și miere. Luați patru sau cinci nuci decojite și măcinați-le bine. Adăugați apoi câte o lingură de miere de tei, ghimbir măcinat și scorțișoară. Amestecați totul și lăsați să stea o zi la frigider.

Se recomandă să se ia o lingură din acest amestec de trei ori pe zi, cu 30-40 de minute înainte de mese.

Un alt remediu cu miere și ceapă

Este necesar să se amestece bine o cană de miere naturală și o treime de cană de suc de ceapă. Se recomandă să se ia din acest remediu o linguriță de trei ori pe zi cu 30-40 de minute înainte de mese.

Acest remediu ajută, de asemenea, la întărirea sistemului imunitar. De asemenea, medicul recomandă consumul unei jumătăți de pahar de suc de rodie, de mere sau de morcovi cu 30-40 de minute înainte de masă. Este bine să alternezi aceste sucuri.

Mic dejun matinal cu nuci

Expertul recomandă să se mănânce o mână de un amestec de stafide și nuci cu 20 de minute înainte de micul dejun și să se bea un pahar de apă în care se adaugă o linguriță de miere sau o jumătate de linguriță de suc de lămâie Important: Articolul nu înlocuiește o dietă echilibrată și consultarea unui specialist!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel