luni, august 15, 2022

Biblia este cea mai răspândită carte din lume. Pentru creștini, Biblia constă din Vechiul Testament împreună cu Noul Testament. Cartea sfântă a stârnit mereu curiozitatea omului de a ști, dar și dorința să de a cerceta înțelesurile adânci conținute în ea.

Oamenii au studiat cartea sfântă, au ascultat-o, unii au și aplicat-o în viețile lor, că pe un îndreptar de viață neprihănită și ascultătoare Cuvântului lui Dumnezeu.

Te-ar mai interesa: De vorbă cu Gabriela Vasilescu, make-up artist. Sf...

Codul secret din BIBLIE, dezvăluit. Apar multe nume

Și, iată : în vremurile noastre s-a descoperit că Biblia este codificată ! Vor fi fost mulți cei care să fi bănuit existența unui Cod secret al Bibliei ; dar între ei, cel care a înțeles cel dintâi mecanică sistemului nostru solar și a descoperit forță gravitației – Șir Isaac Newton – era încredințat că în Biblie există un cod secret care dezvăluie viitorul ; a învățat ebraică și și-a petrecut jumătate din viață încercând să-l găsească.

Newton încă mai caută Codul Bibliei când a murit, dar căutările sale au rămas fără nici un rezultat.

La mijlocul secolului al XX-lea, un rabin din Praga a găsit primul indiciu al codificării ; el a descoperit cuvântul „Tora” ( numele dat de vechii evrei Pentateuhului, adică primelor cinci cărți ale Bibliei, atribuite lui Moise : Facerea, Ieșirea, Leviticul, Numeri și Deuteronomul ), înscris în mod codificat în Facerea.

Te-ar mai interesa: Mesaje Sfânta Maria 2022. Cele mai frumoase urări ...

Bărbatul observase că dacă sarea din cincizeci în cincizeci de litere, găsea cuvântul „Tora” și în Ieșirea și în Numeri și în Deuteronom. Este important de subliniat că aceste încercări de decodoficare au fost făcute pe textele ebraice ale Vechiului Testament, așa cum s-a păstrat el în – se pare – singură copie a cărții de origine, care există la Biblioteca Națională a Israelului.

Te-ar mai interesa: Ritualul Mariei Dragomiroiu. Ce face cu părul după...

Așadar, Codul există, dar numai în ebraică, limba în care a fost scrisă Biblia. Între timp, în Ierusalim, dr. Eliyahu Rips, matematician de geniu, a elaborat un model matematic complex care, implementat fiind de un program de calculator, a confirmat faptul că Vechiul Testament este, într-adevăr, codificat. În momentul în care Eli Rips era într-un impas, l-a cunoscut pe fizicianul Witztum care a completat modelul matematic ; referatul experimentului lor inițial era intitulat „Secvențe de litere echidistante în Facerea”.

Te-ar mai interesa: Viața unei zodii se schimbă radical. Astrolog: Mar...

Mai târziu, un criptograf al Național Security Agency a guvernului SUA – numit Harold Gans – care era încredințat că povestea despre Codul Bibliei era „o aiureală ridicolă”, a elaborat propriul sau program de calculator și, cu ajutorul acestuia, criptograful de la Pentagon a reprodus în mod independent rezultatele israelienilor.

Codul Bibliei era real!
Gans a declarat atunci: „La început am fost sceptic sută la sută. Mi-am spus că toată povestea era o prostie. Mi-am propus să infirm existența Codului și am terminat confirmând-o”!

Te-ar mai interesa: De ce e bine să mănânci porumb fiert. Este o minun...

Odată confirmată existența reală a Codului Bibliei au fost descoperite o mulțime de evenimente și persoane, locuri și fapte, petrecute în istoria omenirii sau – atenție – care urmau să aibă loc.

Este important de subliniat că Biblia este că un uriaș puzzle, din care, deocamdată, n-au fost decodificate decât părți infime, dar, fără îndoială, mai mult decât concludente.

Codul descifrează evenimente petrecute mii de ani după scrierea Bibliei, cum sunt : al doilea război mondial, aselenizarea, asasinarea lui Kennedy la Dallas, afacerea Watergate, dată începerii războiului din Golf ; iar asasinarea lui Yitzhak Rabin a fost descoperită cu un an înaintea comiterii atentatului.

Toate acestea și nenumărate altele există în Biblie și au fost decodificate. Sunt pomenite nume, date și evenimente ce au avut loc ; „om pe Luna” este codificat în Numeri 19:20-27:1. Sintagma „nava spațială” intersectează aceste cuvinte și este codificată în Numeri 22:25.

Descifrările arată că în Biblia scrisă cu mii de ani în urmă, este menționat evenimentul, care a avut loc la 16 iulie 1994 și care a fost studiat de pe Pământ, fusese prezis în Codul Bibliei cu trei mii de ani înainte de a se produce !

După decodificare mai apar multe nume și cuvinte, printre care : Hitler, holocaust, Shakespeare, Edison, Newton, Einstein, Oklahoma, comunism, „dinozaur” care se intersectează cu „asteroid” și multe-multe altele, însoțite de date sau descrieri lapidare ale acțiunii lor.

Se pune întrebarea, cine ar fi putut cunoaște toate acestea, cu mii de ani înainte de producerea lor ? Există un singur răspuns de bun-simt : Creatorul lor! Dumnezeu. Biblie secretă din… Biblie.

Nenumărați matematicieni, experți mondiali în literatură ebraică, experți independenți și, ceea ce este foarte important, unii cu credință în Dumnezeu, alții sceptici sau atei, au sfârșit în a fi cu totul de acord că Biblia conține informații ascunse despre istoria lumii, care pot fi decodificate.

Nu trebuie să credeți cumva că, dacă deschideți Biblia dvs. într-un anumit loc, unde vi s-a spus că este pomenit anul 2012 ( să zicem ), veți găși această.

Este adevărat că și acest an, despre care s-a vorbit mult prea mult, apare cu „cometa” și „pământul nimicit” ; primul în Deuteronom 1:4, cel de-al doilea în Ieșirea 34:10 ; dar, în asociație cu 2012 apar și cuvintele „va fi sfaramata” sau „o voi face farame” ! Dar, nu veți găși acestea deoarece Codul Bibliei este un program de calculator ( apropos : și cuvântul „calculator” a fost codificat în Daniel 12:4-6 ) !

Oamenii de știință, inclusiv cei israelieni, sunt unanimi în afirmarea și susținerea existenței acestui Cod. Ei sunt de părere că Biblia conține o altă Biblie, că pe un istoric integral al omenirii și că acestea au fost scrise toate deodată, căci Creatorul își cunoaște opera la perfecțiune! Și dacă este așa, dacă Dumnezeu cunoaște totul dinainte, cum poate există liberul arbitru?

Codul Bibliei ne obligă să ne punem această întrebare și încă una : dacă este prezis, ce putem face?

Matematicianul Eli Rips a spus: …”nu cred că ceea ce este prezis poate fi schimbat… ( dar ) … Codul Bibliei m-a făcut să înțeleg că există o alternativă, și anume că au fost prevăzute în Biblie toate viitorurile noastre posibile, iar noi suntem cei care alegem dintre ele” !

Cuvântul „amânat” sau întrebarea „Veți schimbă ?” însoțesc multe din codificarile unor evenimente. De ce nu precizează Codul Bibliei viitorul real ? Pur și simpul, pentru că nu există unul singur, ci mai multe viitoruri posibile!

Multe din cele ce am afirmat sunt păreri omenești dar eu spun că doar Tatăl știe începutul și sfârșitul pentru că El este alfa și omega.”, potrivit dzr.org.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private