Sari la conținut

Profeții Nostradamus 2022: Un lider politic important și influent își va pierde viața

Profeții Nostradamus. Predicțiile pentru anul 2022 nu sunt deloc plăcute, întrucât se anunță o serie de dezastre, morți, inundații, războaie și atacuri.

Dolarul american se va scufunda

Conform previziunilor Nostradamus, până în 2022 inflația va fi scăpată de sub control, iar dolarul american se va prăbuși, iar aurul, argintul și bitcoinul vor fi văzute ca active în care merită să investești mai mulți bani.

Foamete și focar de boală

Nostradamus a avut o viziune asupra multor dezastre naturale cu apariția de noi epidemii și foamete mari. Asta fără să ținem cont de epidemia de Coronavirus… Pentru Nostradamus, toate acestea sunt doar începutul catastrofelor care urmează. Mai multe țări se vor declara în stare de foamete.

O bombă nucleară devastatoare va exploda în 2022

„Timp de patruzeci de ani curcubeul nu va mai apărea. Timp de patruzeci de ani se va vedea în fiecare zi. Uscatul va deveni mai uscat și se vor vedea inundații mari.”

Conform previziunilor lui Nostradamus pentru anul 2022, o bombă nucleară va exploda și va produce modificări ale climei și ale poziției pământului pe cer.

Predicții Nostradamus pentru 2021

Încălzirea globală la apogeu

Nostradamus a scris că „regele va acoperi pădurile, cerul se va deschide și câmpurile vor fi arse de căldură”. O predicție care ar putea anunța distrugerea pădurii tropicale amazoniene și extinderea stratului de ozon, expunând și mai mult pământul la razele soarelui din cauza schimbărilor climatice.

Moartea unui lider politic important și influent

Nostradamus a asigurat, potrivit experților, că un lider politic important și influent își va pierde viața în acest an. Desigur, există nenumărate personalități marcante pe scena politică de astăzi. Unii îndrăznesc însă să arate una dintre personalitățile care a vorbit cel mai mult: Kim Jong Un, liderul Coreei de Nord, care, conform acestei viziuni, ar suferi un accident mortal.

Cine este Nostradamus?

Astrologul și medicul francez ale cărui profeții i-au câștigat faima, s-a născut în 1503. În secolele de după moartea sa, oamenii l-au apreciat pentru anticiparea cu precizie a evenimentelor esențiale din istorie, de la Revoluția franceză până la ridicarea lui Adolf Hitler la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001 și chiar coronavirusul din 2020.

Celebrele previziuni ale lui Nostradamus s-au adeverit, deși nu în totalitate. Este cunoscut faptul că inclusiv prăbușirea World Trade Center a fost menționată de acesta în catrenele sale.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: