Deși știm că ceea ce mâncăm lasă urme asupra stării noastre de sănătate, nu mereu suntem precauți. Medicii spun deseori că trebuie să fie atenți la coloranții alimentari, Aceștia se regăsesc în sucuri dar și în alimente.
Foarte multi coloranți alimentari sunt asociați cu boli precum sunt alergiile, insomnia, astmul sau diferite tipuri de cancer. Din păcate, în majoritatea alimentelor există coloranți.
Iată ce afecțiuni pot declanșa coloranții alimentari:
Însă, avem și o serie de coloranți care sunt benefici organismului uman. Mai exact, coloranții E160, E 162, E 300, E100. Însă, aceștia se găsesc numai în legume și fructe.
Cercetătorii estimează că aproximativ jumătate din populația planetei va avea nevoie de lentile de corecție…
O ţară europeană a luat decizia radicală de a începe să le ofere pacienţilor care…
Meteorologii atrag atenţia că vremea va continua să fie capricioasă, iar temperaturile vor scădea la…
Copiii fostului mare fotbalist argentinian Diego Maradona, care a murit în 2020, au cerut justiţiei…
Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), valoarea normală a glicemiei la adulţi este cuprinsă între…
Agenţia Naţională de Transplant (ANT) anunţă că medicii din Iaşi au transplantat organe prelevate de…