luni, decembrie 6, 2021

Gabriela Firea a reunit la PMB comandamentul de urgență pentru coronavirus și propune suspendarea cursurilor unităților școlare pentru următoarele două săptămâni.

De asemenea, primarul Capitalei face apel la izolare! Nu mergeți cu copiii la locurile de joacă sau la mall! Vrem doar să oprim răspândirea virusului.

Posibilitatea închiderii școlilor, în contextul epidemiei de coronavirus, va fi discutată în cadrul unei noi reuniuni a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, luni, de la ora 16.00.

Te-ar mai interesa: Băutura care ține de foame 2-3 ore, dar ajută la s...

Rapiditatea cu care se poate răspândi un virus este imensă. Nu se poate face prevenție cu rezultate bune decât luând măsuri care pot fi contestate, dar aici nu mai e vorba de politică, nici de fotbal. E vorba despre viață oamenilor. Am văzut autorități care se tem să ia măsuri pentru că se tem să fie criticate. Eu îmi asum să fiu criticată. Pe rază municipiului București școlile și grădinițele trebuie închise. Noi nu putem impune, dar putem transmite această rugăminte, să facem această propunere. Această este propunerea noastră. O spunem clar și răspicat și nu ne e teamă de nico critică”, a declarat Firea.

Te-ar mai interesa: Mănâncă aceste 3 alimente zilnic pentru a stimula ...

Ea a adăugat că situația poate fi agravată în preajma Paștelui, când mulți oameni se întorc acasă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri