Sari la conținut

Concediu de coșmar: „Nu recomand această stațiune…”

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
peste 2.500 de turişti au ajuns la camera de gardă

Concediu de coșmar: „Nu recomand această stațiune…”. După un concediu petrecut pe litoralul românesc, o turistă povestește condițiile groaznice.

O turistă româncă povesteşte că a avut parte de un concediu nu tocmai plăcut, pe litoralul de la noi, unde a fost cu copilul mic. Aceasta spune, pe un grup de Facebook dedicat vacanţelor, că nu recomandă staţiunea celor cu copii mici.

Tocmai a început programul „Litoralul pentru toți”, dedicat celor care caută vacanțe mai ieftine pe litoralul autohton. Aşa că, sunt încă turişti care îşi fac planuri de vacanţă, având în vedere că preţurile sunt  mult reduse, iar vremea ţine cu noi. Este foarte cald în această perioadă.

Prețurile în această perioadă sunt cu 70% mai mici, astfel că o noapte de cazare la un hotel de 2 stele pornește de la 35 de lei (cameră single).

„Nu recomand concediu de familie cu copil mic în Eforie Nord sub nicio formă. Nu ai acces cu căruciorul peste tot, pe plajă trebuie să cobori scări și pe unde se poate coborî e îmbulzeală mare sau trec mașini.

E foarte multă lume, manele pe plajă, șezlonguri atât de apropiate de mal încât își bagă ăia picioarele în apă (imaginați-vă cu cărucior într-o mână, copilul în alta, trecând prin apă, că nu poți să treci de șezlong).

Te obligă să iei 2 șezlonguri adică 100 lei la zi, loc de cearşaf, cum zic ei, doar dacă te duci cu noaptea în cap, că toți stau îmbulziți plus și în apă. Străzile, vai de ele străzi. Jeg, PET-uri, sparte. Ce mai! O adevărată splendoare să umbli cu căruciorul.

Pe faleză, servire în sictireală, plus manele sau sârbe aferente.

Un mare DA pentru Techirghiol

Unde a meritat e la centru de recuperare Techirghiol! Acolo un mare DA. 30 lei intrarea sau 10 intrări 200 lei.

Șezlong inclus, dușuri, apă sărată caldă, nămol. Apropo, pe plajă dacă vrei să te duşezi e 5 lei taxa, mi-am făcut niște răni incredibile de la nisipul ăla la degete.

Nu recomand această stațiune pentru o familie cu copil mic.

Acum, noi nu ne-am dus la ultra all inclusive. Mai mult pentru copil să vadă marea, să se joace în apă și nisip.

Cazarea a fost super faină, deși cam departe, însă asta deja ne-am asumat. Sper că a ajutat această recenzie”, a scris femeia pe pagina Vacanțe do it yourself, de pe Facebook, citată de Antena 3.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.