miercuri, mai 31, 2023

Concurent Survivor, anunț șoc: „M-au dus la spitalul de nebuni. Pe vremea aia nu existau pastile și terapeuți”

Emil Rengle, concurentul de la „Survivor”, emisiune difuzată pe Pro TV, a făcut luni seara o serie de mărturisiri neașteptate despre copilăria sa. Slăbit din cauza condițiilor de pe insula din Republica Dominicană, coregraful a povestit în lacrimi drama pe care a trăit-o în copilărie.

Te-ar mai interesa: O nouă metodă revoluţionară de tratare a bolnavilo...

Pierderea primului copil, i-a cauzat mamei sale o depresie profundă, a cărei rezolvare era mereu dorința de sinucidere. Rengle a mărturisit că a fost obsedat de mama sa, tocmai pentru că și-a dat seama că poate s-o piardă în orice moment.

Emil Rengle, de la Survivor România, în stare de şoc: Urla că se sinucide

Concurent Survivor, anunț șoc: „M-au dus la spitalul de nebuni. Pe vremea aia nu existau pastile și terapeuți”

„Relația dintre mama și tata nu a fost niciodată una bună. Nu s-au înțeles, greutățile vieții i-au făcut să uite de iubirea lor. Mama mea a avut de multe ori gânduri de suicid, pentru că a pierdut un prim copil. Noi am avut un frate, pe care eu nici nu l-am cunoscut. Cel mai des auzeam de la mama faptul că vrea să se sinucidă.

Aveam 7-8-9 ani. Nici eu, nici sora mea nu aveam voie să intrăm în camera unde stătea mama. Urla dinăuntru că voia să se sinucidă.

Te-ar mai interesa: Niciun medic de familie pentru 12 localități buzoi...

Toată viața mi-a fost frică să nu se întâmple acest lucru. Am devenit obsedat de mama, pentru că nu știam cât o s-o mai am. Fiind mic, nu înțelegeam. Cum adică să vrei să te sinucizi? De ce ai vrea să pleci și să ne lași?

M-am ascuns în coșul de rufe nespălate doar ca să-i arăt că nu vreau să plece. A stat foarte multe ori și s-au speriat și au chemat Poliția”, a povestit Rengle.

Te-ar mai interesa: LISTA spitalelor ce vor asigura urgenţele pe 1 şi ...

Problemele de sănătate mintală ale mamei sale au generat și în copilul său probleme de același tip.

„Când eram mic, îmi dădeam cu capul de pereți și m-au dus la spitalul de nebuni. Doctorul i-a spus mamei mele: ”Doamnă, nu este nebun! Are nevoie de iubire și de atenție. Mama mea este cea mai puternică, pentru că pe vremea aia nu existau pastile și terapeuți”, a mărturisit Emil Rengle.

Te-ar mai interesa: Alergia la veninul de albine poate pune viața în p...

„Emil Rengle pe tocuri a murit”

Emil Rengle a fost nominalizat spre eliminare de către Elena Chiriac. După ce a aflat vestea, coregraful a ținut să transmită un mesaj dur.

„Nu mă aşteptam. În mod clar, Survivor este cea imprevizibilă experienţă din viaţa mea şi motivul pentru care nu mă aşteptam este faptul că se tot aude aici că din punct de vedere sportiv, că nu sunt atent la final. Chiar ziua de azi şi proba de azi este cel mai bun exemplu.

Te-ar mai interesa: Dr. Alina Tănase: Cancerele de sânge se vindecă. F...

Aici se poate întâmpla altceva, că nu tot timpul forţa este importantă, ci forţa psihică. De exemplu, astăzi, Elena nu a reuşit să aducă atâtea puncte câte aduc eu. Şi sunt convins că vor mai urma probe în care cu fiecare dintre noi va aduce sau nu puncte.

Nu cred că este cea mai bună motivaţie, dar a trebuit să găsească una, ca să mă nominalizeze. Pentru mine, în ziua de astăzi, simt că procesul devine din ce în ce mai personal şi chiar dacă deja Cătălin a spus că el ştie cine e şi că e bărbat, eu în continuare am venit aici ca să mă descopăr pe mine ca şi bărbat şi voi continua să fac acest lucru.

Fac un anunţ care îmi va schimba viaţa: atunci când am intrat în Survivor am spus că România mi-a cunoscut energia feminină şi e timpul să-l descoperim pe Emil Rengle împreună. În această călătorie simt că mă apropii de potenţial şi vreau să anunţ că Emil Rengle pe tocuri a murit. Aleg astăzi în mod conştient să-mi opresc cariera de performer pe tocuri, am învăţat aici că eu sunt îndeajuns fără niciun fel de accesoriu”, a spus Emil Rengle.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private