duminică, septembrie 20, 2020

Condimentele sunt utile in curele de slabire dar excesul dauneaza grav sanatatii. Insa, un consum moderat dar constant de condimente contribuie activ la reglarea organismului si la obtinerea unei vitalitati crescute.
Datorita unor prejudecati, multa lume crede ca a tine o cura de slabire implica automat consumul unor alimente fara gust.
Chilli, curry sau piper, toate aduc un plus de savoare diferitelor feluri de mancare care se potrivesc cu aceste condimente.
In bucataria romaneasca chilli sau curry au inceput sa fie utilizate dupa 1989, iar in prezent se bucura de o mare popularitate in randul doamnelor si domnisoarelor pasionate de mancarurile condimentate.
Te vei intreba: “cum pot sa slabesc mancand feluri de mancare condimentate?”. Asa cum este, de altfel, firesc sa gandesti, vei asocia gastrita sau ulcerul cu mancarea picanta si nu vezi rostul unei cure de slabire utilizand condimente. In urma unor studii recente s-a descoperit ca puteti slabi, si chiar foarte mult, cu ajutorul condimentelor. Cheia succesului in aceasta metoda este sa evitati excesul.
Cum te ajuta condimentele in cura de slabire?
In multe situatii, persoanele supraponderale au o problema la nivelul metabolismului, in sensul ca arde grasimile greu si au suficient timp la dispozitie sa se depuna pe corp.

Continuarea pe Lyla.ro

Parteneri