miercuri, august 10, 2022

Condiții de călătorie în Germania se vor relaxa dacă autoritățile vor lua decizia de a elimina restricțiile pentru cei vaccinați. Autoritățile consideră că pentru stimularea populației de a se vaccina este necesară eliminarea unor restricții pentru cei vaccinați.

În Germania, autoritățile spun că de o importanță vitală pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus este și vaccinarea copiilor și adolescenților.

Te-ar mai interesa: Cei mai afemeiați bărbați din horoscop. Numerolog:...

Directorul executiv al Asociației asiguratorilor publici de sănătate, Andreas Gassen, a cerut încetarea tuturor restricțiilor pentru persoanele complet vaccinate. Până cel târziu în septembrie, o ofertă de vaccinare va fi disponibilă pentru toți cei care doresc să se vaccineze, iar atunci aproape toate măsurile menite să combată virusul vor trebui efectiv să dispară – a declarat acesta pentru ziarul de mare tiraj „Bild”.

Eliminarea măsurilor este importantă pentru a menține moralul de vaccinare ridicat

Fiecare poate decide în continuare dacă dorește să continue să poarte măști, dar acest lucru nu ar mai trebui să fie obligatoriu – a declarat Gassen. Eliminarea măsurilor – a explicat expertul – este importantă și pentru a menține moralul de vaccinare ridicat. Unii oameni se vor întreba: „De ce ar trebui să mă vaccinez, suportând eventual două zile dureri de cap sau alte efecte secundare ale vaccinării, contribuind astfel la obținerea imunității de turmă, dacă sunt în continuare forțat să port mască, pentru că 20-30% dintre oameni refuză vaccinarea?” – a mai declarat Gassen

Te-ar mai interesa: HOROSCOP: Taurii sunt norocoșii zodiacului, leii s...

Totodată, odată cu introducerea certificatului de călătorie, prin eliminarea măsurilor restrictive, Germania ar putea beneficia și de un aflux de turiști, prin eliminarea unor condiții privind condițiile de călătorie în Germania.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private