joi, mai 19, 2022

Constantin Dulcan, renumit neurolog român, susține că rugăciunea este foarte puternică și are, într-adevăr, capacitatea de a însănătoși persoanele bolnave și de a face miracole.

Creierul nostru este uimitor, iar majoritatea lucrurilor sunt încă necunoscute. Acesta poate realiza o multitudine de lucruri care par imposibile atunci când simțim iubire autentică și când ne rugăm.

Un astfel de om pur a fost și părintele Arsenie Boca, despre care Prof. Univ. Dr. Constantin Dulcan crede că a fost cu adevărat special.

Te-ar mai interesa: 4 tipuri de alimente pentru susținerea memoriei...

Arsenie Boca ne sfătuia să zicem o anumită rugăciune, de șapte ori, atunci când avem probleme de orice fel. Această rugaciune este folosită și de renumitul neurolog.

Rugăciunea pe care să o rostești de 7 ori

Constantin Dulcan a dezvăluit, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, că, atunci când are necazuri, urmează sfatul părintelui Arsenie Boca, și anume, rosteşte de şapte ori rugăciunea „Tatăl nostru”, notează România TV.

„Arsenie Boca sfătuia că ori de câte ori vrei ceva, să rezolvi ceva, să spui de şapte ori ”Tatăl Nostru”. Și eu o fac pe degete de multe ori. Trebuie să-i mulțumiți lui Dumnezeu în fiecare secundă că trăiți. Un profesor american spunea că în fiecare oră să ai zece secunde tăcere, de liniște, în care să te regăsești și să mulțumești lui Dumnezeu.

Te-ar mai interesa: Este obligatoriu să mănânci acest aliment. Nici nu...

Evitați toată viață tristețea! Necazurile înseamnă moartea, boală. Optimismul înseamnă viață. Dumnezeu nu ne vrea triști, ci că El, cu bună dispoziție. Cei ce au fost în moarte clinică au povestit apoi că niciodată nu au fost pe pământ să simtă o iubire atât de copleșitoare că acolo, aproape de lumina. Asta înseamnă să speri, să nu disperi”, a spus profesorul Dulcan.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre Toxoplasmoza. Parazitul animalului...

Rugăciunea este vindecătoare

„S-au făcut experiențe la Harvard. Se iau 10 oameni cu insuficienţă cardiacă X, alți 10 în alt lot, cu aceeași boală. Pentru unii se roagă, pentru alții nu. Iar cei pentru care se roagă oamenii se vindecă mai repede. S-au făcut experimente! Pentru că ei trimit un câmp de energie unei entități. Și să faci un om să râdă și să fie fericit înseamnă să i-L dai lui Dumnezeu”, a adăugat profesorul.

Te-ar mai interesa: Horoscop 19 mai 2022. Daniela Simulescu: Ne vom gă...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private