Sari la conținut

Consultatii gratuite pentru tratarea dermatitei seboreice

În perioada 11-13 martie 2013 se organizează consultaţii gratuite pentru depistarea dermatitei seboreice în cadrul celor 4 clinici Bioderm din Bucureşti: Eminescu, Nord, Floreasca şi Vasile Lascăr pe bază de programare telefonică la call center 031 9101, începand cu 4 martie.

Despre dermatita seboreică

În Europa, peste 20 de milioane de oameni sunt afectaţi de această boală care apare mai des la nou-născuţi (până la 3 luni). La adulţi apare între 40 şi 70 de ani, bărbaţii fiind afectaţi mai frecvent decât femeile.

“De obicei, dermatita seboreică este confundată cu psoriasis, rozaceea sau dermatita atopică. Dermatita seboreică este o afecţiune a pielii reprezentată prin cruste albicioase, unsuroase sau uscate şi zone cutanate iritate şi rosii. Este localizată pe zone bogate în glande sebacee – pe faţă în jurul nasului, al sprâncenelor şi pe frunte, dar şi pe scalp manifestată prin mătreaţă excesivă. Pentru tratarea dermatitei seboreice este important atât tratamentul medicamentos, cât şi o igienă corespunzatoare, iar cea mai bună educaţie în acest sens o poate oferi un consult de specialitate la medicul dermatolog.” spune domnul doctor Lucian Russu, Medic Specialist dermato-venerologie, Bioderm Medical Center.

Pentru mai multe detalii despre dermatita seboreica, a fost lansat site-ul informativ

www.dermatitaseboreica.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel