marți, august 16, 2022

Consumă acest sirop pe stomacul gol. Lidia Fecioru a prezentat un leac miraculos care ajută la curățarea și punerea în funcțiune a sistemului limfatic.

„Se ia o lingură de bucătărie de sirop de lemn dulce. Și se amestecă într-un pahar cu apă ușor călduță, nu fierbinte.

Se bea pe stomacul gol. La prânz, înainte de masă, cu o ora jumate, sau seară înainte de masă, sau înainte de somn.

Te-ar mai interesa: Obiceiul care îți afectează sănătatea inimii și a ...

Ajută foarte mult la curățarea și punerea în funcțiune a sistemului limfatic. E foarte bun. Sirop de lemn dulce.

De obicei se face cam 14 zile. O zi – două avem o senzație de reținere de lichide în corp. Dar după aceea va da drumul, inclusiv nasul ne va curge. Sistemul limfatic începe să funcționeze foarte bine.

Putem mestecam inclusiv o bucățică de rădăcina de lemn dulce, și să înghițim, pentru că ne ajută la tot ce înseamnă probleme ale stomacului.

Găsim la plafar ceai sau praf”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.


Licoare pentru dezintoxicarea ficatului

Recent, Lidia Fecioru a oferit rețeta unei băuturi care curăță ficatul în 24 de ore.

Te-ar mai interesa: Dezvăluirile unei actrițe celebre: ”M-am oprit pen...

„Nu este un leac, ci mai degrabă un întăritor al ficatului. Muncim mult, alimentaţia este dată peste cap, stres şi mai avem şi chestiile astea de zi cu zi.

La un moment dat simţim că ne doare în partea dreaptă, că avem o stare de vomă, ne mai ies şi tot felul de iritaţii pe corp, iar asta înseamnă că ficatul nostru suferă. Am un leac pentru asta.

Se ia un litru de apă şi un mănunchi mic de mentă verde. Se pune litrul de apă la fiert. Când apa a fiert pui menta. O lăsăm să fiarbă 5 minute. Lăsăm să se răcească la temperatura camerei şi apoi adăugăm sucul de la o lămâie, portocală şi 3 linguri de miere.

Te-ar mai interesa: Drama Oanei Roman! A povestit totul: „Mama e la sp...

Bem această cantitate într-o zi. Dezintoxicarea ficatului se face într-o zi. Ne îmbunătăţeşte şi partea sistemului nervos. Se bea chiar şi când este călduţ”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private