vineri, iunie 2, 2023

O nouă manifestare a luat naștere în S.U.A, recent. Aceasta constă în adunarea multor mașini care merg în coloană și strigă, în cea mai mare măsură, cuvântul „libertate”. Ce își doresc americanii să obțină cu ajutorul protestelor?

Manifestarea, care se află în plin contrast cu criza ruso-ucraineană, promite libertatea americanilor. Ei se luptă pentru eliminarea restricțiilor COVID, care au „invadat” toată lumea încă din 2020.

Te-ar mai interesa: Oboseala persistentă poate fi un semn al bolilor d...

Americanii susțin că acestea nu mai au un scop, având în vedere că situația epidemiologică s-a echilibrat și poate fi ținută sub control.

De asemenea, multe state au luat în considerare ca, în viitorul apropiat, să renunțe la orice restricție și să învețe să trăiască cu virusul.

„Convoiul mulțimilor”, protestul din S.U.A, cere eliminarea restricțiilor

Oamenii implicați în protest susțin că este timpul ca autoritățile să contribuie pentru a găsi o soluție eficientă care va da libertatea oamenilor prin ridicarea restricțiilor și a stării de urgență, notează Forbes.

„Libertate” este cuvântul principal al protestanților, rostit din fiecare mașină care face parte din convoi. Spre deosebire de alte proteste, acesta este format dintr-un adevărat lanț de mașini și camioane care trec pe străzile principale și blochează taficul din zona Washington, D.C.

Te-ar mai interesa: Igiena menstruală, un lux pentru multe femei din R...

Sursa: Unsplash

Câțiva americani nu înțeleg necesitatea acestui protest forțat, în timp ce Ucraina se luptă cu o adevărată criză. Americanii care nu susțin manifestarea laudă faptele ucrainenilor, în timp ce le compară cu așa-numitul „protest pentru libertate”, care pare doar o jucărie pe lângă adevăratul conflict ruso-ucrainean.

„Vă plângeți pentru că purtați o bucată de material peste nas și gură, în timp ce un nebun țintește intenționat femeile, copiii și vârstnicii cu scopul de a-i omorî. Asta vă face cu adevărat patetici”, susține o persoană din S.U.A pe Twitter.

Te-ar mai interesa: Pacientă cu dureri insuportabile, amenințată de me...

Astfel, orice manifestare sau încercare de a elimina restricțiile este eclipsată în totalitate de adevăratul conflict care are loc în Ucraina. Americanii care nu sunt de acord cu acest protest susțin că a lua atenția de la adevărata criză pur și simplu este un mod greșit de a stabili prioritățile actuale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private