Sari la conținut

Copii batjocoriți la școală. Sandvișuri cu insecte, distribuite elevilor

sendviș
Sursă foto: EVZ
Sendviș cu insecte

Mai mulți elevi ai unei școli din Mehedinți au descoperit insecte în sendvișurile pe care le-au primit la prânz. Acest lucru a generat un scandal de proporții. Ce decizie a luat Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți.

Sendvișurile primite de elevi erau contaminate cu insecte

După ce părinții unor elevi au sesizat că sendvișurile primite de elevi erau contaminate cu insecte,  Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți a demarat o anchetă.

Scandal la școală

sendviș
Sursă Foto: arhivă Doctorul Zilei

Reprezentanții unității școlare au mai fost reclamați în toamna anului trecut, pentru că, în loc de o masă caldă, cei 180 de elevi primeau sendvișuri cu cartofi prăjiți, salam, șuncă presată sau ketchup.

Părinții care au reclamat că în salata de varză din sendviș erau musculițe susțin că unii elevi ar fi acuzat și stări de rău.

„A venit acasă, a intrat pe poartă și eu l-am văzut slăbit, galben la față și l-am întrebat ce are, la care copilul mi-a spus că a mâncat sendvișul la școală și i-a fost rău”, a declarat un părinte.
„A venit fata de la școală, a vrut să-l arunce la câini. Când l-a deschis, a văzut goangele.

Directoarea școlii spune că și elevii au sesizat situația, pe care a anunțat-o firmei ce asigură hrana elevilor”, a mai spus un alt părinte.

„Două fetițe au venit la mine și mi-au arătat că este o mică problemă la o foaie de varză din salată. Eu am sunat imediat firma de catering și dna. a spus că va lua măsuri. Am întrebat-o ce s-a întâmplat de fapt, dar, vă dați seama, la 180 de copii, doar trei copii au sesizat lucrul acela. Nu există cazuri de toxiinfecție alimentară. Doamne ferește! Nu se poate face toxiinfecție alimentară dintr-o bucată de varză care este puțin deteriorată”, a declarat Monica Pop, directoarea școlii.

După ce a ajuns în atenția Inspectoratului Școlar, cazul va fi cercetat, cel mai probabil, și de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică și cei ai Direcției Sanitar-Veterinare, potrivit RRA.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel